Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Memur Personel alımı yapacak. Geçtiğimiz gün yayımlanmış olan BDDK Kamu Personeli alımı ilanına göre Kurum bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Memur ve Mühendis kadrosunda İdari Personel Alımı yapacak. Alımlar KPSS Puanı sırasına göre yapılacak olup adayların KPSS'den en az 70 ve 80 puan almış olmaları gereklidir. 

BAŞVURU SÜRECİ:

BDDK Başvuruları Bugün itibari ile alınacak. Adaylar başvurularını en geç 09 Nisan 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Bu yönde adaylar başvurularını sadece Elektronik ortamda gerçekleşttirebilecekler. Bunun dışında şahsen veya posta yolu ile yapılacak başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir.

Başvurularınızı www.bddk.org.tr adresi üzerinde bulunan Başvuru Formunu doldurarak Online olarak yapılacaktır.

BAŞVURU EKRANI

MEMUR VE MÜHENDİS ALIMI YAPILACAK!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu bünyesineki eksikliği gidermek için Memur ve Mühendis kadrolarında alım yapacağını bildirdi. Bu kapsamda İstanbul ilinde olmak üzere Ön Lisans mezunu 6 Memur, Lisans mezunu ise 2 Memur ve 4 Mühendis Alımı Yapılacak.

KPSS ŞARTI NEDİR?

BDDK genel nitelikler dışında adaylardan KPSS Şartı talep edecek. Yukarıdaki tabloda da göreceğiniz gibi Ön Lisans Mezunu Memur ile Lisans Mühendis alımları için 70 puan almış olmak şartı aranıyor. Lisans Mezunu Memur Alımı için ise 80 KPSS Puanı şartı aranacak.

BAŞVURU KILAVUZU