Kamuya Memur personel alımlarında sona geldik. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan ilanlar için başvurular sona eriyor. İşin Olsa ekibi olarak Hazırladığımız bu haberimizde sizlere Yurtiçi ve Yurtdışı Bakanlıklara Personel alımı ilanları hakkında detayları aktaracağız. Kamuya 294 memur personel ve işçi alımı kapsamında en az İlkokul mezunu adaylar başvuru yapabileceklerdir.

Kamuya 294 Memur Personel Alımında Son Gün!

İlgili kurumlar tarafından yayımlanmış olan ilanlar için adaylar başvurularını en geç 30 Eylül 2022 tarihine kadar gerçekleştirebilecekler. Aşağıda sizlerle paylaşacağımız ilgili kurumlar ilanlarını geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar aşağıdaki bilgileri kullanarak başvuru yapabilecekler.

Başvurusu Sona Eren Yurtiçi ve Yurtdışı Kurumlar Hangileridir?

  • Dışişleri Bakanlığı ( Yurtdışı ),
  • TÜRKSAT
  • Galatasaray Üniversitesi,
  • Ziraat Bankası,
  • Elazığ İl özel İdaresi,
  • Ortadoğu Teknik Üniversitesi,

İlanların Kontenjan Bilgisi ve Detayları:

Dışişleri Bakanlığı ( Yurtdışı ):

Bakanlık bünyesine Almanya'da memur alımı yapacağını bildirdi. Buna göre, Hamburg Başkonsolosluğu 41 yaşından gün almamış, Lise Mezunu, Almanca ve Türkçe Bilen, Bilgsayar kullanabilen Türk Uyruklu Sözleşmeli Sekreter Alımı gerçekleştirecek. İlan Detayları için Buraya Tıklayınız.

TÜRKSAT:

Kurum bünyesindeki eksikliği gidermek için 73 farklı ilan ile 195 personel alımı yapacağını bildirmişti. Alımlar Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden gerçekleştirilecektir. Ayrıca başvuru için adayların 1 Ocak 1980 ve sonrası doğmuş olmaları gereklidir. İlanın Detayları için Buraya Tıklayınız.

Galatasaray Üniversitesi:

Üniversiteye Lise ve Lisans mezunu personel alımı yapılacak. Buna göre Lisans mezunu 2 Büro Personeli ve Lise mezunu 1 Destek Personeli alımı gerçekleştirilecektir. Başvuru için KPSS'den en az 50 puan almış olmak gereklidir. İlanın Detayları için Buraya Tıklayınız.

Ortadoğu Teknik Üniversitesi ( ODTÜ ):

ODTÜ 24 sözleşmeli personel alımı yapacağını belirtmişti. Alımlar 5 Büro Personeli, 4 Koruma ve Güvenlik Güvenlisi, 1 Tekniker, 11 Destek Personeli (Temizlik Hizmetleri), 3 Destek Personeli (Basit Bakım + Temizlik Hizmetler kontenjanlarında yapılacak. KPSS için P94, P93 veya P3 puan türünden en az 50 puan almış olmak şartı aranacak. İlanın detayları için Buraya Tıklayınız.

Ziraat Bankası:

Banka 2022 yılı personel alımı ilanı içni başvurular sona eriyor. Yayımlanan 41 ilan ile Ziraat Bankası bünyesine lisans mezunu personel alacak. Herhangi bir KPSS şartı aranmayacak olup mezuniyet ve puan değerlendirmesi yapılacak. İlanın detayları içni Buraya Tıklayınız.

Elazığ İl Özel İdaresi:

30 Kişilik kadro ile personel alımı ilanı yayımlanmış olup 12 Farklı alanda İşçi Alımı gerçekleştirilecek. Alımlar Operatör, Usta ve Şoför kadrolarında yapılacak. İlanın Detayları İçin Buraya Tıklayınız.

YENİ TÜM MEMUR PERSONEL ALIMI İLANLARI BURADA