Kamuya Memur Personel Alımı başvuruları başlıyor. 4 Kamu Kurumuna 76 Memur Alımı için süreç yarın başlayacak. Adayları heyecanlandıran ilanlar yer almakta olup Bakanlıklar ve kamu kurumları bu kapsamda faaliyetlerini gösterecek. Söz konusu olan alım yapacak kamu kurumları ise,

Ticaret Bakanlığı,

Orman Genel Müdürlüğü,

Beylikdüzü Belediyesi,

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı,

Söz konusu bu 4 kuruma farklı kadrolarda ve niteliklerde olmak üzere 76 Memur ve Personel Alımı yapılacak. Adaylardan tüm ilanlar için KPSS şartıda yer almakta olup haberimizin devamında sizlere Kadro Dağılımı ve Başvuru şartları hakkında bilgileri aktaracağız.

BAŞVURULAR 11 EKİM BAŞLIYOR!

İlgili kamu kurumlarının ilanları için süreç 11 Ekim 2021 tarihi ile başlayacak. Adaylar Başvurularını online olarak kurumların resmi kariyer adresleri üzerinden gerçekleştirecekler.

İLANLARIN DETAYLARI NELERDİR?

Orman Genel Müdürlüğü:

OGM 47 kişilik kadro ile haftanın ilanı olacak. 20 farklı Şehirde Kamu Personeli alımı yapacak olan Orman Genel Müdürlüğü Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu kadroların yer aldığını bildirdi. Bu kapsamda, 

Lise Mezunu: 6 Şoför alınacak. Ön Lisans Mezunu: 1 Tekniker, 22 Büro Personeli, 3 Laborant alınacak. Lisans Mezunu: 2 Biyolog, 13 Mühendis alınacak. 

Başvurular en geç en geç 20 Ekim 2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular sadece //isealim.ogm.gov.tr adresindeki sistemden e-Devlet şifreleri ile başvuru yapacaklardır.

Ticaret Bakanlığı:

Bakanlık bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı alanlarda sözleşmeli Bilişim Personeli Alımı yapacaını bildirdi. Bu kapsamda alımlar, 

  • 1 Kıdemli Lider Yazılık Geliştirme Uzmanı,
  • 1 Kıdemli Yazılım Geliştirme Uzmanı,
  • 2 Kıdemli Bilgi Güvenliği Uzmanı,
  • 1 Kıdemki Fronted ( Önyüz ) Yazılım Geliştirme Uzmanı,
  • 1 Kıdemli Java Yazılım Geliştirme Uzmanı,
  • 1 Kıdemli Ağ Uzmanı,
  • 1 Yazılım Geliştirme Uzmanı,
  • 1 Sistem Uzmanı,

kadrolarında yapılacak. Adalardan yapılan KPSS'den P3 puan türünden en az 70 puan almış olmak ve Yabancı Dil sınavından İngilizce dilinden puan almış olmak gerekmektedir.

Beylikdüzü Belediyesi:

Belediye Zabıta Memuru alımı için adaylardan KPSS şartı aranacak. Bu yönde Lisans mezunu memur alımı için adayların 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından P3 puan türünden en az 75 puan almış olmaları gerekmektedir. Alımlar Zabıta Memuru pozisyonunda yapılacak. Başvurular sadece 4 gün sürecektir. 

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı ( TÜSEB ):

TÜSEB Engelli adaylar içerisinden İdari Personel Alımı yapılacak. toplamda 3 kişilik kadro ile alım yapılacak olup 1 kişi Grafiker ve 1 Kişi Üniversite mezunu alımı yapılacaktır. Aynı zamanda adaylardan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmak şartı aranacaktır.

Editör: TE Bilisim