Dışişleri Bakanlığı bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak kamu personeli alımı yapacak. Dışişleri Bakanlığı alımları devam ederken artık başvurularda son günlere geldik. Bu bağlamda Rabat Büyükelçiliği bünyesine türk uyruklu Sekreter alımı yapacağını belirtti. Başvuruların 01 Mart 2020 tarihi itibari ile başlamasının ardından artık sona ermektedir. Adaylar başvurularını yapabilmeleri için öncelikle belirtilen nitelikler itaşıyor olmaları gereklidir.

EN AZ LİSE MEZUNU VE KPSS'SİZ ALIM YAPILACAK!

Büyükelçilik personel alımı ilanına başvuru yapacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, Her türlü iklim şartlarında çalışmayı kabul etmiş olmak, Çok iyi derecede Türkçe ve Arapça biliyor olmak, Bilgisayar ve daktilo kullanabilmek, En az lise mezunu olmak ve Sınav tarihi itibariyle 46 yaşından gün almamış olmak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Rabat Büyükelçiliği sekreter alımı başvuruları 01 Mart 2020 tarihinde başlamış olup en geç 09 Mart 2020 tarihine kadar yapılacaktır. Adaylar başvurularını en geç 09 Mart 2020 tarihine kadar yapmaları gereklidir. Başvurular mesai saatleri içerisinde şahsen yapmaları gereklidir.

BAŞVURU İÇİN ADAYLARDAN İSTENEN BELGELER:

1-Sınava katılma isteğini belirten başvuru dilekçesi (dilekçede, adres, telefon numarası, e-mail adresi gibi temas bilgilerine de yer verilmelidir),

2-Özgeçmiş (CV),

3-Türk pasaportunun aslı veya onaylı sureti ile işlem görmüş sayfaların fotokopileri,

4-Nüfus cüzdanının aslı veya onaylı sureti,

5-Son mezun olunan okuldan alınan diplomanın aslı veya onaylı sureti (Yurtdışında eğitim görmüş lise mezunları için Eğitim ataşeliklerinden alınacak “denklik belgesi”),

6-Erkekler için askerlik kesin terhis belgesi veya askerlikle ilişiği olmadığına dair belge,

7-Son 6 ay içinde çekilmiş 2 adet renkli vesikalık fotoğraf

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim