Kamuya personel alımı başvurularında sona geldik. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan Kamu Personeli Alımı ilanına göre 5 Kamu kurumu bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 15 bin 154 Kamu Personeli alımı yapılacak. Başvurular hafta başı ile başlamış olup en geç 8 Ekim 2021 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir. 

İlgili ilanlara henüz başvuru yapmamış olan adaylar aşağıdaki bilgiler doğrultusunda başvurularını gerçekleştirebilirler.

Başvuruları Sona Eren Kamu Kurum ve Kuruluşların Detayları:

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü:

İŞKUR aracılığı ile yapılacak alımlarda 1 İşçi Alımı yapılacak. Alımla eski hükümlü veya terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralanan işçi statüsünde Sıhhi Tesisatçı alınacak. En az lise mezunu olan adayların başvuru yapabileceği ilanın detayları burada.

İzmir İZFAŞ:

İzmir fuarda görevlendirilmek üzere Öğrenci veya Mezun adaylar içerisinden olmak üzere 18 kişi alınacak. Bu yönde 2 Ofis Destek personeli ve 16 HES Kodu Elemanı alımı yapılacak. Başvuru için Herhangi bir KPSS şartı aranmıyor olup İngilizce biliyor olmak yeterlidir. Öğrenci veya mezun olan adaylar başvuru yapabilecek. İlan hakkında detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Hakimler ve Savcılar Kurulu:

HSK 2021 yılı kapsamında 10 kişilik boş kadro ile 5 Hizmetli ve 5 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni alınacak. Başvuru için adaylardan Ön Lisans ve Lisans mezunu için en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir. İlan hakkında detaylar için Buraya Tıklayınız.

Milli Eğitim Bakanlığı:

MEB 2021 yılı ek atama için başvurular 27 Eylül 2021 tarihinde başlamıştır. Farklı branşlarda olmak üzere 20 bin Öğretmen alımına ek olarak 15 bin yeni Sözleşmeli Öğretmen Alımı yapılacak. Adayların KPSS'den en az 50 puan almış olması gerekmektedir. İlan hakkında detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Antalya Büyükşehir Belediyesi:

Büyükşehir Belediyesine 125 kişilik boş kadro ile Memur Alımı yapılacak. Alımar Ön Lisans mezunu adaylar içerisinden KPSS en az 55 puan ile alım yapılacak. Ayrıca C sınıfı sürücü belgesine sahip ve belirtilen yaş, eğitim, boy şartlarını taşıyor olmak gereklidir. İlanın Detayları için Buraya Tıklayınız.

DİĞER TÜM KAMU PERSONELİ ALIMI İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim