Adalet Bakanlığı geçtiğimiz hafta yayımlamış olduğu ilanda bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere Psikolog alımı yapacağını ilan etti. Adalet Bakanlığı taşra teşkilatında bulunan Aile, Çocuk ve Çocuk Ağır Ceza Mahkemeleri Ankara ve Rize Personel Eğitim Merkezine 98 kişilik boş kadro ile psikolog alcağını belirtti. 

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Adalet Bakanlığı Psikolog alımına başvuru yapacak adaylardan 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşıyor olmak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSp3 puan türünden en az 70 puan almış olmak, Üniversitelerin Psikologi bölümlerinden mezun olmuş olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularına 05 Temmuz 2019 tarihi itibari ile başlamışlardı ve en geç 19 Temmuz 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri şarttır. Başvurular istenen belgeler ile birlikte Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Merkez Teşkilât Şube Müdürlüğü Bakanlıklar/ANKARA adresine şahsen veya son başvuru tarihinde Bakanlığımıza ulaşacak şekilde posta ile yapılacaktır. Adaylardan ise,

  • Başvuru Formu,
  •  Bitirdiği okul diploması ya da okul çıkış belgesinin aslı veya onaylı sureti,
  • 2018-KPSS sonuç belgesi,
  • Güvenlik Soruşturması Formu
  •  Fotoğraflı özgeçmiş
  • Erkek adaylar için askerlik durum belgesi
  • Sağlık açısından engeli bulunmadığına dair yazılı beyan,

Belgeleri istenecek. Başvuru Formu için Buraya Tıklayınız.

HİZMET YILINA GÖRE PSİKOLOG MAAŞLARI:

a) 5 Yıldan az olanlar 3.732,34 TL

b) 5 Yıldan 10 Yıla Kadar Olanlar 3.779,85 TL

c) 10 Yıldan 15 Yıla Kadar Olanlar 3.855,33 TL

d)15 Yıldan 20 Yıla Kadar Olanlar 3.964,39 TL

e) 20 Yıldan Fazla Olanlar 4.104,20 TL

Editör: TE Bilisim