Az Önce Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından gelmiş olan duyuruya göre İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Proje kapsamında sözleşmeli kamu personeli alımı yapılacak. Alımlar farklı kadrolarda yapılacak olupadaylara yüksek maaş verilecek. Bu yönde Bizde İşin Olsa ekibi olarak sizlere ilgili ilan hakkında detayları aktaracağız.

İLANI DETAYLARI NEDİR?

Aile Bakanlığına bağlı olan İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü memur eksikliğini karşılamak üzere 16 kişilik kadro ile alım yapacağını belirtti. Bu yönde yayımlanmış olan ilana göre, Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği (AB) tarafından ortaklaşa finanse edilen “Özellikle Madencilik Sektöründe İş Sağlığı ve Güvenliğinin Geliştirilmesi Projesi (MİSGEP)” için görevlendirilmek üzere proje süresince tam zamanlı sözleşmeli personel istihdam edilecektir.

ALIM KADROLARI NEDİR?

Proje kapsamında 16 kişilik kadro ile, Takım Lideri, Kıdemli Muhasebeci, Mühendis, İhale Görevlisi, Muhasebeci Asistanı ve Proje Asistanı kadrolarına alım yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

  • Başvurulacak pozisyonlar için “Aranan Asgari Nitelikler” kısmında belirtilen nitelikleri taşıyor olmak ve bu durumlarını ispatlar belgeleri başvuru evraklarıyla birlikte teslim etmek
  • Güvenlik soruşturması engeli bulunmamak (Ön başvuru için beyan yeterlidir. Kurum ilave bilgi isteme ve araştırma yapma hakkını saklı tutmaktadır.),
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak (Ön başvuru için beyan yeterlidir. Kurum ilave bilgi isteme ve araştırma yapma hakkını saklı tutmaktadır.),  Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya askerlikten muaf olmak
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı bulunmamak (Ön başvuru için beyan yeterlidir.)
  • Takım lideri ve mühendis pozisyonları için ayrıca madencilik sektöründe görevini devamlı yapmasına, yeraltı madenlerinde çalışmasına engel olabilecek bir hastalığı ya da özel durumu bulunmamak (Ön başvuru için beyan yeterlidir.)
  • Yurt içi seyahat engeli bulunmamak (Ön başvuru için beyan yeterlidir. Kurum ilave bilgi isteme ve araştırma yapma hakkını saklı tutmaktadır).

BAŞVURULAR:

Başvurular için son tarih 10 Mart 2020 Salı günü mesai bitimi olarak belirlenmiştir. Posta ile yapılan başvurularda postadaki gecikmeler dikkate alınmayacak ve başvuru tarihi olarak Bakanlık Gelen Evrak sistemine kayıt tarihi esas alınacaktır.

YÜKSEK MAAŞ VERİLECEK!

Yayımlanmış olan ilana göre Proje kapsamında alımı yapılacak kadrolar için adaylara Ücret aralığı 1000 avro ile başlayıp pozisyonuna göre en fazla 3300 avro maaş verilecektir.

İLANIN TAM METNİ