Türkiye İş Kurumu ve Resmi Gazete'de yayımlanmış olan kamu personeli alımı ilanlarına göre farklı kadrolarda 275 kişilik kadro ile alım yapılacak. Bu kapsamda En az lise mezunu olan adaylar başvuru yapabilecek olup, İşin Olsa ekibi olarak sizlere haberimizin devamında detayları aktaracağız.

ALIM YAPACAK KURUMLAR VE KADROLARI:

İŞKUR ve Resmi Gazete'de gelen ilanlara göre alımların bir çoğu Sağlık Personeli alanlarında yapılacak olup bir çok kurum Üniversitedir. İşte o kurumlar.

İŞKUR İLANLARI:

  • Erdek Belediye Başkanlığı: 1 Temizlik İşçisi
  • Ankara Üniversitesi: 25 Temizlik Görevlisi, 2 İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi Teknikeri ve 1 Bilgisayar Teknikeri.
  • İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa: 12 Temizlik Görevlisi ve 30 Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı alınacak.

RESMİ GAZETE İLANLARI:

  • Harran Üniversitesi: 58 kişilik kadro ile 48 Hemşire, 1 Röntgen Teknisyeni, 3 Sağlık Teknikeri ve 6 Diğer Sağlık Personeli alınacak.
  • Gaziantep Üniversitesi: 85 kişilik kadro ile, 80 Hemşire, 1 Laborant, 1 Sağlık Teknikeri, 2 Diğer Sağlık Personeli ve 1 Röntgen Teknisyeni alınacak.
  • Trakya Üniversitesi: 61 kişilik boş kadro ile, 52 Hemşire, 1 Diyetisyen, 1 Eczacı, 10 Sağlık Teknikeri alınacak.

BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANANILAN KOŞULLAR

1 - 657 Sayılı Kanun’un 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşımak.

2 - Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

3 - Alınmaya hak kazanan adaylar aciliyete binaen hemen göreve başlatılacağı için göreve başlamasına engel bir durumunun olmaması (Sağlık Dahil).

4 - Nöbet usulü ve vardiyalı çalışmaya engel hali bulunmamak. 5 - Müracaat edilecek unvan için aranılan başvuru şartlarını taşıyor olmak.

6 - Son 1 (bir) yıl içerisinde sözleşmeli personel olarak istihdam edilenlerden, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmemiş olması veya sözleşme dönemi içerisinde (belirlenen istisnalar hariç) sözleşmesini tek taraflı feshetmemiş olmak.

ECZACI pozisyonuna başvuracak adaylarda Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar uyarınca KPSS puan şartı aranmamaktadır. Başvuru sayısının birden fazla olması durumunda bu pozisyon için sözlü sınav yapılacak olup, tarih, saat ve yeri ayrıca belirtilecektir.

7- KPSS puanı ile alım yapılacak kadrolarda 2018 yılında ÖSYM tarfından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSp94, Ön Lsans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden en az 50 puan almış olmak.

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak adaylar öncelikle belirtilen nitelikleri taşımak zorundadırlar. Sonrasında adaylara başvuru için en fazla 15 günlük süre verilmekte olup adaylar başvurularını en geç 20 Nisan 2020 tarihine kadar yapmaları gereklidir.

İŞKUR üzerinde yayımlanan ilanlara göre ise başvurular en fazla 10 Nisan 2020 tarihine kadar yapılacak.

İLANLAR İÇİN BURAYA TIKLA