Yayımlanana üniversite personel alımı ilanlarına göre ülkemizde bulunan farklı üniversiteler bünyelerindeki personel ihtiyacını karşılamak üzere farklı pozisyonlarda alım ilanı yayımladılar. Temmuz ayı içerisinde 4 farklı üniversite ilanı için başvurular alınacak. Bu dört üniversite toplamda 244 sağlık personeli alımı yapacaklarını belirttiler. Bizde İşin Olsa ekibi olarak sizler için hazırladığımız bu haberimizde sizlere detayları aktaracak ve ilanlara ulaşmanızı sağlayacağız.

ALIM YAPACAK ÜNİVERSİTELER:

Kamu Perosneli olarak 4 farklı üniversite 244 personel alacak. Aşağıda alım yapacak üniversite ile birlikte pozisyon dağılımına da ulaşabileceksiniz.

1. Fırat Üniversitesi: 100 Kişilik boş kadro ile, 1 Fizyoterapist, 79 hemşire ve farklı alanlarda 20 Sağlık teknikeri alınacak.

2. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi: 45 Kişilik boş kadro ile, 1 Sağlık Fizikçisi, 2 Diyetisyen, 3 Fizyoterapist, 2 Diğer Sağlık Personeli ve 29 Sağlık Teknikeri alımı yapılacak.

3. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi : 97 kişilik boşluk ile 80 hemşire, 5 Ebe, 5 Sağlık teknikeri, 1 Laborant, 1 Fizyoterapist ve 5 Büro Personeli alımı yapılacak.

4. Pamukkale Üniversitesi: Üniversite 2 kişilik boşluk ile Lisans mezunu Hemşire alacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 
  • 657 sayılı Devlet memurları Kanunu’nun 48. Maddesinde belirtilen genel şartları taşımak.
  • Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,
  • 2018 yılı KPSS (B) grubu Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunu için KPSSP3 puan türünden en az 50 puan almış olmak,
  • Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak. 
  • Erkek adaylar için askerlik görevini fiilen yapmış olmak,

BAŞVURULAR:

İlgili ilanlar Resmi Gazete'de yayımlanarak başvuru süreci başladı. Bu bağlamda, Pamukkale Üniversitesine en geç 12 temmuz 2019, Fırat üniversitesine en geç 21 temmuz 2019, namık kemak üniversitesine en geç 20 temmuz 2019 tarihi ve Sivas Cumhuriyet üniversitesine en geç 11 temmuz 2019 tarihine kadar başvuruların gerçekleştirilmesi gerekmeketdir. Adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte ilgili üniversitelerin personel Dairesi Başkanlıklarına şahsen gerçekleştirmeleri gerekmektedir. İlgili ilanlar hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Pamukkale Üniversitesi İlanı

Namık Kemal Üniversitesi İlanı

Cumhuriyet Üniversitesi İlanı

Fırat Ünivrsitesi İlanı

Editör: TE Bilisim