İŞKUR aracılığı ile yaymlanan ilanlara göre Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler bakanlığına bağlı olan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakıfları ve belediyeler bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda ve niteliklerde memur personel alımları yapılacak. İlgili kurumların başvuru süreçleri başlamış olup kadro dağılımı be ilan detayları haberde.

Söz konusu ilanlar İŞKUR Kurum Dışı ilanlar kısmında yayımlanmış olup, KPSS Puanı İle Memur Alımı ve KPSS siz Personel Alımı yapılacak.

ALIM YAPACAK SYDV'LER:

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı olan Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları farklı kadrolarda alım yapacaklar. Bu kapsamda alımlar:

  • Erzincan Arıcak SYDV
  • Kars SYDV,
  • İstanbul Bağcılar SYDV,
  • Bolu Yeniçağ SYDV,

İlanların Detayları Nedir:

Erzincan Arıcak SYDV:

Arıcak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfı bünyesine 6 Bayan Temizlik Görevlisi alımı yapacak. Adaylardan KPSS Şartı talep edilmeyecek olup başvurular en geç 05 Nisan 2021 tarihine kadar yapılacaktır.

Kars SYDV:

Kars Merkez SYDV 2 kişilik kadro ile Büro Memuru Alımı yapacak. Bu kapsamda memur kadrosu için adayların 2020 yılında yapılan KPSS'den en az KPSSp3 puan türünden 60 puan almış olmaları gereklidir. Başvurular başlamış olup en geç 12 Nisan 2021 tarihine kadar yapılması gereklidir.

İstanbul Bağcılar SYDV:

Bağcılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları bünlyelerine 5 kişilik boş kadro ile Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımı yapacak. Adaylardan KPSS şartı talep edilecek olup KPSSp3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gereklidir. Başvurular en geç 15 Nisan 2021 tarihine kadar yapılmış olması gereklidir.

Bolu Yeniçağ SYDV:

Yeniçağ Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı KPSS siz 2 Yaşlı ve Engelli Bakım / Temizlik Personeli alacak. KPSS 60 Puanla ise 1 Büro Memuru alımı yapacak olup adaylarında 60 KPSS Puanı şartı talep edilecektir.

ALIM YAPACAK BELEDİYELER:

İŞKUR aracılığı ile yayımlanan ilanlara göre 6 farklı belediye bünyesine personel alacak. Alımlar farklı memur ve personel kadrolarında yapılacak.

Alım Yapacak Belediyeler:

  • Aydın Büyükşehir Belediyesi Personel A.Ş. 04.04.2021
  • Erzincan Çağlayan Belediyesi Per. Ltd. Şti.06.04.2021
  • Muğla Büyükşehir Belediyesi Emek Personel Ltd. Şti. 06.04.2021
  • Aydın Büyükşehir Belediyesi Personel A.Ş. 06.04.2021
  • Afyonkarahisar Öz Fethibey Belediyesi Personel Sanayi Tic. Ltd. Şti. 06.04.2021
  • Bayburt Arpalı Belediyesi Personel Ltd. Şti.05.04.2021
  • Yalova Armutlu Belediyesi Personel Ltd.Şti.10.04.2021

İlanların Detayları Nedir?

Aydın Büyükşehir Belediyesi:

Belediye 5 Gişe Görevlisi alımı ve 3 Beden İşçisi alımı yapacak. Başvurular en geç 04 Nisan 2021 tarihine kadar yapılacak.

Erzincan Çağlayan Belediyesi:

Erzincan Belediyesine 1 kişilik boş kadro ile İş Makinesi Operatörü alımı yapılacakş Başvurular en geç 06 Nisan 2021 tarihine kadar yapılması gereklidir.

Afyonkarahisar Öz Fethibey Belediyesi:

Öz fatihbey Belediyesi 2 kişilik kadro ile bir erkek ve bir kadın olmak üzere Çevre ve Genel Temizlik personeli alımı yapılacak. Başvurular en geç 06 Nisan 2021 tarihine kadar yapılacak.

Bayburt Arpalı Belediyesi:

Arpalı Nelediyesine geçici süreli olarak çalışacak 1 Harita Teknikeri alımı yapılacak. Başvurular en geç 05 Nisan 2021 tarihine kadar yapılacaktır.

Yalova Armutlu Belediyesi:

Armutlu belediyesine 1 kişilik kadro ile Şoför Alımı yapılacak. Başvurular en geç 5-10 Nisan 2021 tarihleri arasında yapılacak.

İLANLARIN DETAYLARI: https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/

Editör: TE Bilisim