2019’un da sonuna geldiğimiz şu günlerde kamu kurum ve kuruluşları tarafından kamu personeli alımı yayınlanmaya devam ediyor. Bu kapsamda 4 farklı kamu kurumu toplamda 839 uzman yardımcısı ilanı yayınlamış olmakla birlikte adayların bu ilanlara başvuru yapmak için istenen şartları sağlaması gerekmektedir. Kamu kurum ve kuruluşlarının ilanlarına ilişkin detaylar ise haberimizin devamında yer alıyor.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı MTA

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı tarafından Genelİdare Hizmetleri sınıfından 8. derecede 5 adet Müfettiş Yardımcısı (İdari) kadrosuna atamayapılmak üzere yazılı ve sözlü sınav yapılacaktır. Sınava ilişkin detaylı başvuru şartlarına ulaşmak için:

https://www.isinolsa.com/memur-alimlari/enerji-bakanligi-mta-2018-2019-kpss-puani-ile-memur-alimi-basladi-h29133.html

Türk Patent ve Marka Kurumu

Türk Patent ve Marka Kurumu Sınai Mülkiyet Uzmanlığı Yönetmeliği hükümleri uyarınca Kurumumuzda Sınai Mülkiyet Uzmanı olarakyetiştirilmek üzere, sözlü giriş sınavı ile aşağıda bölümü, unvanı, sınıfı, derecesi, kadro sayısı, KPSS puan türü ve taban puanı ile YDS taban puanı belirtilentoplam 14 (on dört) adet Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcısı kadrosuna personel alınacaktır. İlgili alıma ilişkin detaylar için:

https://www.isinolsa.com/memur-alimlari/turk-patent-ve-marka-kurumu-6-farkli-alanda-memur-alimi-basladi-h29140.html

BTK 120 Uzman Yardımcısı Alımı

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu merkez ve taşra teşkilatına yazılı ve sözlü olmaküzere iki aşamada yapılacak giriş sınavı genel İdare Hizmetleri Sınıfı 8 inci ve 9 uncu derece kadrolara atanacak toplam 120) Bilişim Uzman Yardımcısı alınacak. İlgili ilanın detaylarına ulaşmak için:

https://www.isinolsa.com/memur-alimlari/bilgi-teknolojileri-ve-iletisim-kurumu-btk-120-memur-alim-ilani-h29027.html

Adalet Bakanlığı

Bakanlık bünyesinden istihdam edilmek üzere yazılı ve sözlü sınavlar ile 5-9 uncu dereceli kadrolara 700 adet İcraMüdür ve İcra Müdür Yardımcısı açıktan ve naklen alınacaktır. İlan detayları için:

https://www.isinolsa.com/memur-alimlari/adalet-bakanligi-kpss-siz-700-icra-memuru-alimi-basvurulari-h29051.html