Aralık ayının sonundan yeni yılın ilk haftasına yaklaşırken hem DPB üzerinden yayınlanan ilanlarda farklı kamu kurum ve kuruluşlarına farklı alanlarda istihdam etmek üzere kamu personeli alımı yapılacaktır. Hem KPSS A hem de KPSS B grubuna ait olan ilanlar ile farklı kadrolarda alım gerçekleştirilecektir. Buna göre bu personeli alımı yapacak olan kamu kurumlarının ilanlarına ait kadrolar ve ilanlara ilişkin detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

DPB’de Yayınlanan İlanlar

Devlet Personel Başkanlığı’nda bugün yayınlanan ilanlarda kamuya personel alımıyapılacağı açıklandı. Yapılacak olan bu alımlarda 16 farklı kurum KPSS-A ile personel istihdam edecek olup bu kurumlar Kültür ve Turizm Bakanlığı, Adalet Bakanlığı, İletişim Başkanlığı, Türkiye Yazma Eserler Kurumu Başkanlığı, Sağlık Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı, Göç İdaresi Müdürlüğü, Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Avrupa Birliği Başkanlığı, Sağlık Bakanlığı, TCDD VE Köyceğiz Belediye Başkanlığı şeklindedir.

KPSS-B ilanları

KPSS-B ile alım yapacak 8 kurum olmakla birlikte DPB üzerinden yayınlanan ilanlarda alım yapacak kurumlar arasında Danıştay Başkanlığı, Adalet Bakanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğü, DSİ, Emniyet Genel Müdürlüğü, Batman Üniversitesi, Jandarma Genel Komutanlığı ve Bükardi Belediye Başkanlığı şeklindedir.

İlgili ilanlara ulaşmak ve başvuru yapmak için http://kamuilan.dpb.gov.tr adresi üzerinden yanda bulunan panelden ilan türünü seçerek erişim sağlamak mümkündür.

Editör: TE Bilisim