Kamuya Memur Alımı ve Personel Alımı başvurularında sona geldik. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış ve başvuruları hafta başı ile başlayan başvuru sürecinde sona geldik. Söz konusu olan 2 Bakanlık ve 1 Kamu Kurumuna 221 Kamu Personeli Alımı başvurularında sona geldik. İşin Olsa ekibi olarak sizlere bu haberimizde alım yapacak kamu kurumları ve bakanlıklar hakkında bilgileri aktaracağız.

221 MEMUR PERSONEL ALIMI YAPILACAK!

Kamuya 221 Kamu Personeli kapsamında memur alımı ve personel alımı yapılıyor. Alımlar,

  • Adalet Bakanlığı,
  • Tarım ve Orman Bakanlığı,
  • Diyanet İşleri Başkanlığı,

tarafından yapılmaktadır.

Adalet Bakanlığı Kamu Personeli Alımı Detayları:

Bakanlık bünyesine 26 kişilik boş kadro ile Çözümleyici ve Mühendis alımı yapacak. Alımlar KPSS puanı ile yapılacak olup, 8 Çözümleyici ve 18 Mühendis alımı yapılacak. Başvuru için 2020 yılında yapılmış olan KPSS'den P3 puan türünden en az 60 veya 70 puan alınmış olması gereklidir.

Başvuru süreci 13 Eylül 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 24 Eylül 2021 tarihine kadar başvuruların gerçekleştirilmesi gereklidir. Elektronik ortamda başvuru yapılacak olup henüz başvuru yapmamış olanlar Buraya Tıklayarak ilan detaylarına ulaşabilirsiniz.

Tarım ve Orman Bakanlığı İşçi Personel Alım Detayları:

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesindeki eksikliğini karşılamak üzere 118 kişilik kadro ile işçi personel alımı yapacak. Alımlar Türkiye İş Kurumu aracılığı ile gerçekleştirilmektedir. Bakanlık bünyesine, Ağır Vasıta 1, Aşçı 4, Elektrikçi 1, Gemi Adamı 1, Genel Temizlik Görevlisi 27, İnşaat işçisi 4, Kaloriferci 4, Kaynakçı 1, Marangoz 2, Oto Boyacısı 1, Sıhhi Tesisatçı 3, Soğutmacı ve Havalandırmacı (İklimlendirme) 1, Tarım Hizmetleri İşçisi 68 kadrolarında alım yapılacak.

Başvurular İŞKUR ile en geç 24 Eylül 2021 tarihine kadar elektronik ortamda gerçekleştirilmesi gereklidir. Başvuru yapmak isteyen adaylar Buraya Tıklayınız.

Diyanet İşleri Başkanlığı 77 Personel Alımı İlan Detayları:

Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesine toplamda 77 personel alımı yapacak. Alımlar, Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu personel alımı yapılacak. Taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere Lise mezunu 30 Hizmetli alımı yapılacak.

Merkez Teşkilatına ise Prodüktör, Kameraman, Montajcı , Ses Kayıtçısı, Yönetmen, Spiker, Işıkçı, toplam 30 personel alımı yapılacak. Alımlar KPSS Puanı ile yapılacak olup en az 50 KPSS puanına sahip olan adaylar başvuru yapabilecek.

Başvuru süreci 13 Eylül 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 24 Eylül 2021 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gereklidir. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

TÜM KAMU VE ÖZEL MEMUR PERSONEL ALIMI İLANLARI BURADA