Geçtiğimiz haftalarda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 112'ye memur alımı müjdesi vermiş ve Sağlık Bakanı Koca'da personel alımlarının devam edeceğini duyurmuştu. Buna göre 112'ye 1.000 kişilik atama beklenirken bir müjde daha geldi. 112'ye 1.462 memur alımı yapılacak. Alım yapılacak kadrolara ön lisans ya da lisans mezunu adaylar başvuru yapabilecektir.

Çağrı Merkezi Hizmetleri Bölümüne Öncülük

İçişleri Bakanı çağrı merkezi hizmetleri bölümüne önceliğin verileceğini söylemişti ve öylede oldu. İlanda çağrı merkezi hizmetleri ön lisans bölümü için 800 kişilik atama, lisans mezunları için 441 kişilik atama ve önlisans mezunları için ise 221 kişilik atama olmak üzere toplam bin 462 memur alımı yapılacaktır. Adaylar kendi mezuniyet grubuna göre sıralamaya girmeye çalışacak.

Diğer Detaylar

Önlisans ve lisans mezunlarının görevlere başlamaları halinde ne kadar maaş alacakları duyuruldu. Buna göre 1.462 kişilik çağrı merkezi memuru alımında adayların KPSS'den 60 ile üzerinde puan alması gerekmektedir müracaat edebilmesi için diğer şartlar hakkında bilgi sahibi olmak ve başvuru bilgisi için aşağıdan resmi ilana bakabilirsiniz.

RESMİ İLAN İÇİN BURAYA GİRİNİZ

Editör: TE Bilisim