Türkiye’de faaliyet gösteren sayılı sivil toplum kuruluşlarından olan Yeşilay dün yayınladığı yeni ilanlarda psikolog, eğitim uzmanı, idari işler müdürü, halkla ilişkiler ve sosyal hizmetler uzmanı alımı gerçekleştirecektir. Bu noktada Türkiye’nin farklı illerinde gerçekleştireceği alımlarda kurum tarafından adaylardan birtakım başvuru şartlarını sağlamaları istemektedir. Bu şartlar ve diğer detaylar ise şu şekildedir.

Psikolog Başvuru Şartları

İlgili kadro için istenilen şartlar arasında Üniversitelerin Psikoloji bölümünden mezun, Klinik Psikoloji alanında yüksek lisans derecesine sahip,En az 3 yıl Psikoterapi tecrübesi olan, İyi derecede İngilizce bilgisine sahip,Tercihen Bilişsel Davranışçı Terapi ve/veya Şema Terapi eğitimleri almış,Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış, ilgili ilde ikamet edebilecek olan adaylar alınacaktır.

Eğitim Uzmanı Şartları

Yeşilay tarafından yapılacak olan alımda adayların Üniversitelerin Eğitim, İletişim, Psikoloji, Sosyoloji bölümlerinden mezun,Proje Döngüsü Yönetimini bilen,Eğitim alanında en az 3 yıl iş tecrübesine sahip,tercihen sivil toplum deneyimi olan,Yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek,Tercihen iyi derece İngilizce bilen,MS Office programını iyi derecede kullanabilen,Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,Yurt içi/ yurt dışı seyahat engeli bulunmayan adaylar alınacaktır.

Halkla İlişkiler Uzmanı

Başvuru şartları arasında Üniversitelerin Halkla İlişkiler, Büro Yönetimi ve Sekreterlik veya ilgili bölümlerinden mezun,Benzer pozisyonlarda en az 2 yıl deneyimli,Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış, ilgili ilde ikamet eden veya edebilecek olan adaylar alınacaktır.

Sosyal Hizmet Uzmanı

Açıklanan kadro için adayların Üniversitelerin Sosyal Hizmetler Bölümünden mezun,Benzer pozisyonlarda en az 3 yıl deneyimli,MS Office programlarına hakim,Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış, ilgili ilde ikamet eden veya edebilecek olan adayların başvuruları alınıyor.

Online başvuru yapmak için: http://bit.ly/2TQTJbq

Editör: TE Bilisim