Türkiye Vagon Sanayii A.Ş ( TÜVASAŞ ) personel alımı yapacağını ilan etti. TÜVASAŞ tarafından yayımlanan kamu personeli alımı ilanına göre farklı mühendislik kadroları için sözleşmeli personel alımı yapılacak. Söz konusu alımlar Milli Tren Projesi kapsamında istihdam edilecek olup Sınav ve Atama Yönetmeliği çerçevesinde, 399 sayılı KHK'ya tabi Sözleşmeli statüde Mühendis alımı yapılacaktır.

Adayların başvuru şartlarını taşımaları durumunda yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamadan oluşan giiriş sınavı yapacaktır. Sınavlara katılacak adaylar mutlaka belirtilen nitelikleri taşıyor olmaları ve zamanında başvuru yapmaları gereklidir.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR NEDİR?

TÜVASAŞ 12 kişilik kadro ile mühendislik kadrolarında alım yapacağını belirtti. 399 Sayılı KHK'ya tabi Sözleşmeli statüsünde, 2 Makine Mühendisi, 2 Elektrik-Elektronik Mühendisi, 2 Endüstri Mühendisi, 1 Metalurji-Malzeme Mühendisi, 1 Yazılım Mühendisi ve 4 Bilgisayar Mühendisi alımı yapılacaktır.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NEDİR?

TÜVASAŞ Genel Müdürlüğü bünyesine alımını yapacağı kadrolar için adaylardan genel olarak, 399 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 7 nci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak şartı arayacak. Özel olarak ise, Eğitim, KPSS ve YDS şartı arayacağını ilan etti.

KPSS Şartı: 2018 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı sonucunda KPSS P3 puan türünden en az 70 (Yetmiş) puan almış olmak.

Eğitim Şartı: Son başvuru tarihi itibariyle fakültelerin veya denkliği Yükseköğretim kurulunca onaylanmış yurt içi veya yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarının alım yapılacak mühendislik alanlarından mezun olmuş olmak.

YDS Şartı: Son başvuru tarihi itibariyle, son 5 yıl içerisinde YDS ve E-YDS sınavından en az C seviyesinde İngilizce bildiğine ilişkin belge sahibi olmak veya Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından dil yeterliliği bakımından buna denkliği kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan başka bir sınavdan denk puana sahip olmak.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar yukarıdaki nitelikler, taşımaları durumunda başvurularına ilanın resmi gazete'de yayımlanması ile birlikt ebaşlayacak ve en geç 22 Kasım 2019 tarihine kadar saat 17:00 a kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular. Türkiye Vagon Sanayii A.Ş. Genel Müdürlüğü Milli Egemenlik Caddesi No:131 Adapazarı / SAKARYA / TÜRKİYE" adresinden veya Şirketimiz internet adresinden (http://www.tuvasas.gov.tr) temin edecekleri “Başvuru Formu” nu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmaları gerekmektedir.

İlanın Tam Metni Burada

Editör: TE Bilisim