Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ile Türkiye Kömür İşletmeleri Genel Müdürlüğü bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı alanlarda personel alımı ilanı yayımlamışlardı. Her iki kamu kurumuda farklı platformlarda başvuru alıyor. Ancak başvurular 09 Kasım 2020 tarihi itibari ile sona erecektir. Bizde İşin Olsa ekibi olarak sizlere bu haberimizde Söz konusu kamu kurumları hakkında detayları aktaracağız.

Tapu ve Kadastro 15 Sözleşmeli Bilişim Personeli Alım İlanı:

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı olan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak için 15 kişilik boş kadro ile Kamu Personeli Alımı yapacağını belirtti. Yayımlanan ilanlara göre alımlar farklı kadrolarda yapılacak. İşte kadro dağılımı:

Söz konusu kurum Bilişim Personeli alımı yapacağından adaylardan 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSp3 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartı aranacak. Aynı zamanda Yabancı Dil Sınavı şartıda talep edilecek. KPSS puanı olmayan adayların puanları 70 olarak ele alınacak ancak değerlendirmelerde YDS puanı 0 olarak değerlendirilecektir. 

Bunun dışında adayların Dört yıllık lisans mezunu olmaları, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir.

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu 22 Engelli ve Eski Hükümlü Personel Alımı:

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Türkiye İş Kurumu aracılığı ile 11 Engeli ve 11 Eski Hükümlü personel alımı yapacağını bildirdi. Alımlar Kütahya ve Manisa illerinde Madenci ile Elektrikçi kadrolarında yapılacak.

Engelli personel Alımı Kadroları:

Eski Hükümlü Kadroları:

Yukarıdakş tabloda da göreceğiniz gibi adaylardan en az lise mezunu olmak şartı aranacak. Başvurular sadece İŞKUR aracılığı ile yapılacak. Ayrıca adayların Engelli veya Eski Hükümlü olduklarını gösterir rapora sahip olmaları gerekmektedir.

Başvurular Sona Eriyor!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ile Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu 37 personel alımı için başvurular 09 Kasım 2020 tarihinde sona erecek. 

TKİ için başvurular " https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx" adresi üzerindne veya ALO 170 üzerinden gerçekleştiririlecektir.

DETAYLI BİLGİ: www.isinolsa.com/sozlesmeli-personel-alimlari/csb-tapu-ve-kadastro-15-kamu-personeli-alim-ilani-2020-kpss-puani-h36256.html

TKGM çin başvurular ise sadece (https://sinavbasvuru.tkgm.gov.tr/girisgecis.aspx?id=pdb) internet adresinden yapılacak ve istenilen belgeler taranılarak elektronik ortama aktarılacaktır.

DETAYLI BİLGİ: www.isinolsa.com/kamu-iskur-ilanlari/turkiye-komur-isletmeleri-kurumu-iskur-ile-22-daimi-personel-alimi-h36415.html