Isparta Bölge Birliği Tarım Kredi Kooperatifleri personel alımı için başvuru süreci başladı. Geçen hafta yayımlanmış olan ilana göre 35 kişilik boş kadro ile personel alımı yapılacak. Söz konusu ilana göre başvuruların 09 Eylül 2019 tarihinde başlanacağı belirtilmişti.

35 KAMU PERSONELİ ALINACAK!

Sakarya Tarım Kredi Kooperatifleri bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere 35 kişilik boş kadro ile Kooperatif görevlisi ve ziraat mühendisi alımı yapacak. Sakarya Bölge Birliği Tarım Kredi Kooperatifleri ön lisan ve lisans mezunu alım yapılacak. Bu kapsamda Lisans mezunu 19 Kooperatif Görevlisi alınacak.Ön Lisans mezunu 4 Kooperatif görevlisi alınacak. Geri kalan 15 kişilik boş kadro ile ise Ziraat Mühendisi alınacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Tarım Kredi Kooperatifleri 35 kişilik boş kadro ile alım yapacak olup adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, 30 yaşından büyük olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, 2018 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından ön lisans mezunları için KPSSP93 ve lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden en az 60 puan almış olmak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

Sakarya Tarım kredi Kooperatifleri kamu personeli alımı için başvuru süreci 09 Eylül 2019 tarihi ( Bugün ) itibari ile başladı. Adaylar başvurularını en geç 20.09.2019 günü saat 18.00’e kadardır. Başvurular, aşağıda irtibat adresi belirtilen Sakarya Bölge Birliği tarafından alınacaktır.

BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER:

  1. Nüfus Cüzdanının tasdikli suretini,
  2. Yüksek Öğrenim Diplomasının veya Mezuniyet Belgesinin aslı veya onaylı örneğini,
  3. Kendisinin veya ailesinin (başvuruda bulunacak adayın anne, baba veya eşinden herhangi biri) son 6 aydır, Sakarya Bölge Birliğine bağlı illerin sınırları içerisinde (Bartın, Bolu, Düzce, Karabük, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Zonguldak ve İstanbul ili Anadolu Yakası) ikamet ettiğini gösterir Nüfus Müdürlüğünden alınacak adres bilgileri raporu,
  4. Son altı ay içerisinde çektirilmiş 2 adet 4,5x6 ebadında fotoğrafını,
  5. Kooperatif Görevlisi ve Ziraat Mühendisi (Bitki Koruma Ürünleri Bayii veya Toptancı İzin Belgesi olmayanlar) olarak başvuruda bulunacak adaylar için KPSS sonuç belgesi çıktısı (Sonuç Belgesi Kontrol Kodunun bulunması zorunludur)
  6. Ziraat Mühendisi adaylar için Bitki Koruma Ürünleri Bayii veya Toptancı İzin Belgesini veya bu belgeyi almaya hak kazandığını gösterir belgeyi
  7. Adli sicil kayıt belgesini, 

İLANIN TAM METNİ