Tarım Kredi Kooperatifleri bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda kamu personeli alımı yapacağını belirtti. Bu yönde Tarım Kredi Kooperatifleri  Ziraat Mühendisi ve Kooperatif görevlisi alacak. Yayımlanan ilana göre Konya Bölge birliğine istihdam yapılacak.

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

Tarım Kredi Kooperatifleri  Konya Bölge Birliğine Lissn ve Ön Lisans mezunu personel alacak. Buna göre Kooperatif Görevlisi pozisyonunda Lisans Mezunu 12 ve Ön lisans mezunu 4 Personel alacak. Ziraat Mühendisi pozisyonunda ise, 21 personel alımı yapılacak. Bu yönde Tarım Kredi Kooperatifleri  37 kamu personeli alacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Tarım Kredi Kooperatifleri  alımını yapacağı pozisyonlar için, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Medeni Hakları kullanma ehliyetine sahip olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Yurdun heryerinde çalışmasına engel durum olmamak ve bunu kayıtsız şartsız kabul edebilmek, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, 11 Şubat 2019 tarihi itibari ile 30 yaşından büyük olmamak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Lisans mezunları için 2017 veya 2018 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak ve Ön lisans mezunları için KPSSP93 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. Ayrıca Ziraat Mühendisi pozisyonuna başvuru yapacak adaylar için Bitki Koruma Ürünleri Bayilik veya Toptancı izin Belgesi olanlar, KPSS şartı aranmaksızın müracaat edebileceklerdir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 02 Ocak 2019 tarihi itibari ile başladılar. Buna göre adaylar başvurularını en geç 18 Ocak 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. başvurular, son başvuru gününe kadar İş Talep Formunu doldurarak Konya Bölge Birliğine Konya Bölge Birliği : Aydınlıkevler Mah. Gazidere Sok. No: 6 Selçuklu/Konya adresine şahsen yapılacaktır. ilgili ilan hakkında daha detaylı bilgi almak için ilanın tam metnini inceleyebilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Kamuya memur alımı ilanları hakkında her daim haberdar olmak için ve bu ilanları telefonunuza bildirim alabilmek için İşin Olsa Mobil uygulamasını telefonunuza indirerek ilanlardan anında haberdar olabilirsiniz.