Tarım Kredi Kooperatifleri bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere 83 personel alımı ilanı yayımlamıştı. Yayımlanan ilana göre alımlar farklı şehirlerde olmak üzere 83 kişilik boş kadro ile yapılacak. Alım yapılacak kadrolar Ziraat Mühendisi ve Kooperatif görevlisi oldu. Ayrıca alımlar KPSS 60 puan ile yapılacak. Peki başvuru şartları nedir? Son olarak kimler başvuru yapabilir? Başvuru sonuçları ne zaman açıklanır? Hepsinin detaylarını sizlerle paylaşacağız.

KADRO DAĞILIMI:

Tarım Kredi Kooperatifleri Bünyesine Ziraat Mühendisi Alımı ve Kooperatif Görevlisi alımı yapacak.

Toplamda 83 kişilik boş kadro ile Ankara, Çankaya, Çorum, Kastamonu, Kırıkkale, Kayseri, Kırşehir, Nevşehir, Yozgat illerinde alım yapılacak.

Kayseri Bölge Birliğine 42, Ankara Bölge Birliğine 41 personel alımı olmak üzere toplamda 83 personel alımı yapılacak.

ADAYLAR İÇİN SON ŞANS? KİMLER BAŞVURU YAPACAK?

Tarım Kredi Kooperatiflerinin personel alımı ilanına başvuru yapmak için bazı nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir. Henüz başvuru yapmamış olan adaylardan, Öncelikle Kooperatif Görevlisi Alımı için KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak gereklidir.

Bunun dışında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, 30 yaşından büyük olmamak şartları aranacak.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Söz konusu olan iki bölge birliğinde görevlendirilmek üzere 83 personel alımı başvuruları en geç 20 Ağustos 2021 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Henüz Başvuru yapmayanlar sadede Tarım Kredi Kooperatifleri resmi İnternet adresi üzerinden yapılacaktır.

BAŞVURU DEĞERLENDİRMESİ:

Kooperatif Görevlisi kadrosundan başvuran adaylar, ikamet ettikleri il sınırları içerisinde, elektronik ortamda beyan ettikleri (Lisans mezunu adaylar için 2020 yılı KPSS (Lisans) sınavının KPSS P3 puan türünden en az 60 puan alanlar başvuruda bulunabilir) KPSS puanları doğrultusunda en yüksek olandan başlanarak sıralanacak olup, her il için tespit edilen ihtiyacın 5 katı aday mülakata çağrılacaktır.

Ziraat Mühendisi kategorisinden başvuruda bulunan adaylar (Bitki Koruma Ürünleri Bayilik veya Toptancı izin Belgesine sahip olanlar) , Ankara/Kayseri Bölge Birliğine bağlı illerin tümünde ikamet edenler, ilin bağlı bulunduğu Bölge Birliği kontenjanına başvuruda bulunabileceklerdir. Belge puanları doğrultusunda en yüksek puandan başlamak suretiyle sıralama yapılacak olup, Ankara/Kayseri Bölge Birliğine bağlı kooperatiflere toplamda tespit edilen ihtiyacın 5 katı aday (her bölge için ayrı ayrı değerlendirilerek hesaplanacak) mülakata çağrılacaktır.

BAŞVURU SONUÇLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim