Geçtiğimiz günlerde yayımlanan ilanla göre Tarım Kredi Kooperatifleri bünyesindeki eksikliği karşılamak amacı ile farklı bölgelerde ve kadrolarda olmak üzere kamu personeli alımı yapılacak. Ayrıca alımalr sadece Lisans ve Ön Lisans mezunu olan adaylar için geçerli olup Erkek veya kadın adaylar başvuru yapabileceklerdir.

ALIM YAPILACAK POZİSYON VE BÖLGELER:

Tarım Kredi Kooperatifleri yayımladıı ilanda iki farklı şehirde alım yapacağını belirtti. Bu kapsamda Trabzon Bölge Birliği ve Samsun Bölge birliğine alım yapılacak.

Bu yönde Trabzon'da 12 kişilik boşluk ile 9 Kooperatif Görevlisi ve 6 Ziraat Mühendisi olmak üzere 15 kişi alacak.

Samsun Bölge Birliğine ise, 18 kooperatif görevlisi ve 10 Ziraat Mühendisi olmak üzere 28 kişi alınacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Tarım Kredi Kooperatifleri bünyesine alımını yapacağı personel adaylarından, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Medeni Haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, 30 yaşından büyük olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Yurdun Her yerinde görev yapabilecek olmak, Trabzon ve Samsun illerinde ikamet ediyor olmak,

KPSS Şartı olarak adaylardan 2018 veya 2019 yıllarında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından lisans mezunları için KPSSP3 ve Ön Lisansm ezunları için KPSSP93 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gereklidir. 

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR!

Tarım Kredi Kooperatifleri kamu personeli alımı başvuru süreci süreci bugün itibari ile başladı. Adaylar başvurularını ilgili bölge birliklerine şahsen gerçekleştirmeleri gereklidir. Ayrııca başvuru yapacak adaylar başvurularını en geç 29 Kasım 2019 tarihine kadar gerçekleştirmek zorundadırlar.

Başvurular aşağıda irtibat adresi belirtilen Samsun Bölge Birliği ve Trabzon Bölge Birliği tarafından alınacaktır. başvurular istenen belgeler ile birlikte şahsen ilgili kurumlara yapılacaktır. başvuru formlarına ve ilanın tam metnine aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Müracaat / İrtibat Adresi:

Samsun Bölge Birliği : Kale Mah. Cumhuriyet Cad. No :20 55030 İlkadım / SAMSUN

TRABZON BÖLGE BİRLİĞİ : Sahil Cad. NO : 363/A  61040 Uzunkum / TRABZON

ADAYLARDAN İSTENEN BELGELER NEDİR?

  1. Nüfus Cüzdanının tasdikli suretini,
  2. Yüksek Öğrenim Diplomasının veya Mezuniyet Belgesinin aslı veya onaylı örneğini,
  3. Kendisinin veya ailesinin (başvuruda bulunacak adayın anne, baba veya eşinden herhangi biri) son 6 aydır, Trabzon Bölge Birliğine bağlı illerin sınırları içerisinde (Artvin, Bayburt, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon) ikamet ettiğini gösterir Nüfus Müdürlüğünden alınacak “Adres Bilgileri Raporu” veya e-devletten alınacak barkotlu “Tarihçeli Yerleşim Yeri Bilgileri Raporu”
  4. Son altı ay içerisinde çektirilmiş 2 adet 4,5x6 ebadında fotoğrafını,
  5. Kooperatif Görevlisi ve Ziraat Mühendisi (Bitki Koruma Ürünleri Bayii veya Toptancı İzin Belgesi olmayanlar) olarak başvuruda bulunacak adaylar için KPSS sonuç belgesi çıktısı (Sonuç Belgesi Kontrol Kodunun bulunması zorunludur)
  6. Ziraat Mühendisi adaylar için Bitki Koruma Ürünleri Bayii veya Toptancı İzin Belgesini veya bu belgeyi almaya hak kazandığını gösterir belgeyi,
  7. Adli sicil kayıt belgesini,

SAMSUN BÖLGE BİRLİĞİ İLANI

TRABZON BÖLGE BİRLİĞİ İLANI

Editör: TE Bilisim