Ülkemizin önde gelen kamu kurumları arasında yer almakta olan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) açık pozisyonları için kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere memur ve personel alımları gerçekleştirmekte olup ilgili memur ve personel alımı ilanları Maliye Bakanlığının onayı doğrultusunda yapılmaktadır.

Buna göre 2018 yılında girmeden önce Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Rehberlik ve Teftiş Kurulu Başkanı Mustafa Apaydın tarafından yapılan açıklama da SGK'nın kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 50 memur alımı yapacağı belirtilmişti. İlgili memur alımına ilişkin başvuru tarihleri ve pozisyonlar hakkında bilgiler biliniyor. İşin Olsa ekibi olarak tüm detayları sizlere aktarıyoruz.

SGK 50 MEMUR ALIMI DETAYLARI

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 50 kişilik memur alımı yapacak. Peki memur alımı ilanına ilişkin detaylar nedir, kimler başvuru yapabilir ve pozisyonlar belli mi? Buna göre alımlar müfettiş yardımcısı pozisyonu için yapılacak olup adayların başvurularını yapabilmeleri için 35 yaşını doldurmamış olmak, KPSSP22 veya KPSSP48 puan türlerinden birisinden en az 80 veya üzerinde puan almış olmak şartları aranmaktadır. Yine adayların hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadive idari bilimler fakültelerinden mezun olması gerekiyor. Peki başvurular ne zaman ve nasıl yapılacak?

BAŞVURU DETAYLARI NEDİR?

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) 50 memur alımı yapıyor peki memur alımı başvuru detayları nedir? Buna göre alım ilanına adayların 29 Ocak ile 9 Şubat 2018 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmesi gerekmekte olup başvurular Sosyal Güvenlik Kurumu Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı (Simon Bolivar Caddesi No. 23 Çankaya/ANKARA). adresine şahsen ya da posta yolu ile yapılacaktır. Başvuru günü geldiğinde bu ilanı daha detaylı olarak tekrar sizlere sunacağız.

Editör: TE Bilisim