Sosyal Güvenlik Kurumu Memur personel alımı ilanları yayımladı. Yayımlanan ilanlara göre SGK bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 61 kişilik boş kadro ile alım yapacak. Alımlar Memur kadrolarına ve Personel kadrolarına yapılacak olup KPSS Puanı İle 50 Memur Alımı ve KPSS siz Personel Alımı yapılacak. Peki alım yapılacak kadrolar nelerdir? Kimler başvuru yapabilecek?

61 Memur Personel Alımı Kadro Dağılımı:

Sosyal Güvenlik Kurumu iki ilan birden yayımladı. Farklı kadrolarda ve niteliklerde olmak üzere 61 kişilik kadro ile alım yapılacak. Bu kapsamda,

50 kişilik kadro ile Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı alımı yapılacak.

11 Kişilik boş kadro ile ise, 8 farklı kadro ile 11 Personel alımı yapılacak. Alımlar, Takım Lideri, Takım Lideri Yardımcısı, İhale Uzmanı, İletişim Uzmanı, Kıdemli Muhasebeci, Yardımcı Muhasebeci, Proje Asistanı ve Teknik Proje Asistanı kadrolarında yapılacak.

KİMLER BAİVURU YAPABİLECEK?

SGK adaylardan ortak olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek" şartları aranacak.

Özel olarak ise adaylardan yukarıdaki tabloda belirtilen nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

SGK 50 Memur alımı için adaylar başvurularını 24 Mayıs - 04 Haziran 2021 tarihleri arasında gerçekleştirecekler. Buna göre ilgili ilan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

SGK KPSS siz 11 Personel alımı için başvurular ise başlamış olup en geç 18 Haziran 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim