Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinde 08 Temmuz 2019 tarihi itibari ile yayımlanmış olan ilana göre Sayıştay Başkanlığı bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda ve alanlarda kamu personeli alımı yapacağını belirtti. Adaylardan KPSS ye girmiş olmak şartı aranıyor. İşte ilanın detayları.

Sayıştay Başkanlığı 12 kişilik boş kadro ile 1 yazılım Mühendisi, 1 Sistem Uzmanı, 1 Sistem Ağ uzmanı, 3 çağrı Merkezi elemanı, 3 Şoför ve 3 Büro Personeli olmak üzere 12 kişi alınacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Sayıştay Başkanlığı almını yapacağı 12 kişilik kamu personeli adaylarından genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesi kapsamında, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Ankara ilinde ikamet eiyor olmak ve ÖSYM tarafından yapılmı olan Engelli veya Normal Kamu Personeli Seçme Sınavına katılmış olmak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek gibi genel nitelikler aranır.

BAŞVURULAR:

Adaley başvurularına İlanın İŞKUR üzerinde 08 temmuz 2019 tarihi itibari ile yayımlanmasının ardından başladı ve en geç 12 temmuz 2019 tarihine kadar başvuruların gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Adaylar başvurularını Türkiye İş kurumu üzerinden online olarak gerçekleştirmeleri gereklidir. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.