Yeni Kamu Personeli alımı ilanı yayımlandı! Yayımlanan ilana göre Sakarya Bölge birliği Tarım Kredi Kooperatifleri bünyesindeki personelihtiyacını gidermek için farklı alanlarda 35 kişilik boş kadro ile alım yapacak. İşin Olsa ekibi olarak ilgili ilan hakkında sizlere detaylı bilgi verecek ve başvuru bilgilerini sizlerle paylaşacağız.

KADRO DAĞILIMI NEDİR?

Sakarya Bölge Birliği Tarım Kredi Kooperatifleri ön lisan ve lisans mezunu alım yapılacak. Bu kapsamda Lisans mezunu 19 Kooperatif Görevlisi alınacak.Ön Lisans mezunu 4 Kooperatif görevlisi alınacak. Geri kalan 15 kişilik boş kadro ile ise Ziraat Mühendisi alınacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

  1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  2. Medeni hakları kullanma ehliyetine sahip olmak,
  3. 07.10.2019 tarihi itibariyle 30 yaşından büyük olmamak, (07.10.1989 ve daha sonra doğanlar müracaat edebilirler.)
  4. Erkeklerde askerlikle ilişkisi olmamak veya tecilli olmak (halen askerlik görevini yapanlar başvuruda bulunabilecek ve sınava katılabileceklerdir),
  5. Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
  6. Taksirli suçlar hariç, ağır hapis veya altı ay ya da daha fazla hapis ya da affa uğramış olsalar bile yağma, hırsızlık, dolandırıcılık, hileli iflas, sahtecilik, zimmet, irtikap, rüşvet gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı fiiller, görevi kötüye kullanma, güveni kötüye kullanma, kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, kara para aklama, devlet sırlarını açığa vurma, terör eylemlerine katılma ve bu gibi eylemleri tahrik ve teşvik suçları ile kamunun sağlığına ve kamu güvenine karşı işlenen suçlardan biriyle hüküm giymiş olmamak,
  7. Görevini yapmaya mani akli ve bedeni hastalığı bulunmamak,
  8. Yurdun her yerinde çalışmayı kayıtsız ve şartsız kabul etmek.

ÖZEL ŞARTLAR NEDİR?

Lisans mezunu adayların,ÖSYM tarafından 22 Temmuz 2018 – 14 Temmuz 2019 tarihlerinde yapılmış olan 2018-KPSS (Lisans) ve 2019-KPSS (Lisans) sınavlarının herhangi birinden KPSS-P3 puan türünden en az 60 puan almış olması, ayrıca adayların, Tablo I’de belirtilen Üniversitelerin Siyasal Bilgiler, Hukuk, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri vb. ile bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtdışındaki en az dört yıl süreli fakültelerden mezun olması gerekmektedir.

Önlisans mezunu adayların, ÖSYM tarafından 04 Kasım 2018 tarihinde yapılmış olan 2018-KPSS (Önlisans) sınavına girmiş ve KPSS-P93 puan türünden en az 60 puan almış olması, ayrıca Tablo-II’de belirtilen bölümlerden herhangi birinden mezun olması gerekmektedir.

Ziraat Mühendisi kategorisinde başvuruda bulunacak adaylardan, Bitki Koruma Ürünleri Bayilik veya Toptancı izin Belgesi olanlar, KPSS şartı aranmaksızın müracaat edebileceklerdir.

BAŞVURULAR BAŞLIYOR!

Adaylar başvurularına 09.09.2019 tarihinde başlayacak olan başvurular şahsen yapılacak olup, son başvuru 20.09.2019 günü saat 18.00’e kadardır. Başvurular, aşağıda irtibat adresi belirtilen Sakarya Bölge Birliği tarafından alınacaktır.

İş Talep Formundaki açıklamalar başlığı dikkate alınarak “İş Talep Formu”nun her iki sayfası eksiksiz ve gerçeğe uygun olarak doldurulup, imzalanacaktır. İş Talep Formu ekinde istenilen belgeleri eksik olanların başvuruları kabul edilmeyecektir. Adaylar, müracaatlarını Sakarya Bölge Birliğine yapabileceklerdir, Sakarya Bölge Birliği dışındaki Bölge Birliklerimiz başvuru kabul etmeyecektir.

Editör: TE Bilisim