Sağlık Bakanlığı tarafından yapılması beklenen ve toplamda 29 bin adayın 2019 yılı içerisinde istihdam edilmesinde ilk adım olan 12 bin sağlık personeli alımı için geçtiğimiz günlerde ilan ve kılavuz yayınlanmıştı. Farklı pozisyonlarda istihdam edilecek olan adaylar ise Türkiye’nin farklı illerinde görevlendirilecek. Yayınlanan kılavuza göre şehir hastanelerinde ve farklı kamu sağlık kurumlarında görev yapacak olan sağlık personelleri açıklanan kılavuzlara göre tercihlerini gerçekleştirecektir. İşte kılavuza göre şehir hastanelerinde atanacak olan pozisyonlar ve toplam kadro sayısı.

Kılavuza Göre Şehir Hastaneleri Pozisyonları ve Sayılar

12 bin sağlık personeli alımında adayların istihdam edileceği kurumalardan biri de şehir hastaneleridir. Bu kapsamda kılavuzda yer alan şehir hastaneleri ve atanacak kadro sayısı ile kadroları sizin için İşin Olsa olarak düzenledik. İşte ataması yapılacak pozisyonlar ile şehir hastaneler.

12 bin kişilik sağlık personeli alımında farklı illerde faaliyet gösteren şehir hastanelerine toplamda 126 personel ataması yapılacak olup tercihler ve diğer şartlar, nitelik kodları ve kılavuza ulaşmak için https://www.osym.gov.tr/TR,16884/kpss-20194-saglik-bakanliginin-sozlesmeli-pozisyonlarina-yerlestirme-yapmak-icin-tercih-kilavuzu-ve-tablolar.html adresinden erişim sağlamanız mümkündür.