Sağlık Bakanlığı tarafından Devlet Personel Daire Başkanlığı (DPB) üzerinden yayınlanan persone lalım ilanı kapsamında 24 bilişim uzmanı alımı yapılacağı duyurulmuştu. 24 kişilik söz konusu kadroya başvuru yapmak isteyen adaylar için başvuru yapılabilecek son gün 17 Mayıs 2019 olarak açıklanmıştı.

Bu kapsamda Sağlık Bakanlığı Genel Evrak Birimi'ne elden ya da posta ile başvuru yapması gereken adayların söz konusu tarihe kadar tüm prosedürleri tamamlamış olması gereikyor.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİ

İlanı ilk defa haber alan adaylar için şartlar:

T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olmak, anayasal düzene ve işleyişine yönelik suç işlememiş olmak, görev yapmaya engel sağlık problemi olmamak, dört yıllık eğitim veren bir üniversitenin bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik elektronik mühendisliği veya endüstri mühendisliği bölümünden mezun olmak. 

Askerlikle ilişkinin bulunmaması da yine erkek adayların sağlaması beklenen şartlar arasında yer alıyor. 

TÜM DETAYLAR

Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan başvuru dokümanına ulaşmak için tıklayınız: saglik-bakanligi-kamu-personeli-alimi.pdf

ADAYLARDAN NE BEKLENİYOR

Başvuru yapacak adayların bilgisayar çevre birimleri ve ağ yönetimi, güvenliği gibi konularda bakanlığın ihtiyaçlarını karşılayacak niteliklere sahip olması gerekiyor. 

Editör: TE Bilisim