Türkiye’nin önemli kamu kurumları arasında yer alan PTT Türkiye’nin hemen hemen her ilinde ve ilçesinde şubeleri aracılığı ile hizmet vermektedir. Bu noktada kuruma bağlı olarak hizmet vermekte olan PTTCELL’de iletişim alanında faaliyetlerini sürdürmekte olup il genelinde farklı şubeler aracılığı ile bu faaliyetlerine devam etmektedir. PTT’ye bağlı olan PTTCELL bünyesinde istihdam edilmek üzere aktif satış danışmanı alımı yapılacağı açıklanmış olup özellikle ilgili başvuru şartlarını sağlayan adayların bu ilana başvuru yapabilecekleri belirtilmiştir.

Aktif Satış Danışmanı Başvuru Şartları

PTTCELL tarafından gerçekleştirilecek olan alımda bir adet aktif satış danışmanı alımı yapılacağı açıklanmış olup özellikle adaylar Bursa Alacamescit Mahallesi’nde yer alan kurum şubesinde görevlendirilecektir. Adayların sağlaması gereken şartlar arasında şunlar yer almaktadır.

Bu noktada adaylardan Türk vatandaşı olmak, ehrhangi bir sağlık sorunu bulunmamak, yapılacak olan güvenlik soruşturmanın olumlu sonuçlanması ayrıca ilanda yer alan eğitim şartını sağlamak, ilanın yayımlandığı bölgede ikamet etmek, MS Office programlarını iyi derecede kullanabilmek, erkekle için ise askerlik ile ilgisi olmamak gibi şartlar istenmektedir.

Başvuru Şekli

İlgili ilana yapılacak başvurular online olarak yapılacak olup başvuru şartlarını sağlayan adaylar aşağıda yer alan linki arayıcılarının adres çubuğuna yapıştırarak ilgili ilanlara ulaşabilir ve buradan da başvurularını online olarak gerçekleştirebilmektedir.

İlana ulaşmak ve başvuru yapmak için ilgili link: http://bit.ly/30g4lTG

Editör: TE Bilisim