Türkiye’de faaliyet gösteren en önemli ve en köklü kurumlardan biri olan PTT aynı zamanda bünyesinde farklı iş kollarında faaliyetler gösteren kurumlara sahiptir. Bu kurumlardan biri olan PTTCELL ise kariyer sitesinde yayınladığı ilanlarda en az lise mezunu danışman ve temsilci alımı yapacağını açıkladı. Buna göre kurumun İstanbul ve Bursa’da istidam edeceği kadrolarda adayların birtakım şartları sağlaması gerekmektedir. 

  • Satış danışmanı olarak görev yapacak olan personelin genel şartları sağlaması istenmektedir. Bu doğrultuda Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarına tam sahip olmak, erkeler için askerlik görevini yerine getirmek şeklinde yer almaktadır. Ayrıca kurum tarafından istenilen özel şartlar arasında ise Office programlarına hakim olmak, esnek çalışma saatlerine uyum sağlamak ve daha önce aynı pozisyonda bilgisi ya da deneyimi olma şartları yer almaktadır.
  • Satış temsilcisi kadrosu için ise adayların yine aynı şekilde genel şartları sağlaması gerekmekte olup bunun yanı sıra özel şartlar olarak ise ekip çalışmasına uyum sağlama, giyimine özen gösteren, iletişimi kuvvetli, güler yüzlü olma ve aynı işte tecrübesi bulunma gibi mesleği tanımlar şartların sağlanması istenmektedir.

PTT’nin bağlı kuruluşlarından olan PTTCELL yayınladığı ilanlarda Bursa’da kurum şubelerinden görevlendirilmek üzere satış danışmanı, İstanbul’da ise yine kurum bünyesinde istihdam edilmek üzere satış temsilcisi alımı yapacağını açıklamıştı. İlgili ilanlara başvurmak için linki adres çubuğuna yapıştırtın:

Editör: TE Bilisim