Polis Akademisi Başkanlığındna personel alımı duyurusu geldi. Yayımlanan ilana göre KPSS şartı aranmaksızın Öğretim Personeli alımı yapılacak. Bu kapsamda Polis Akademisine bağlı olan eğitim birimlerinde görevlendirmek üzere Öğretim Görevlisi alımı yapılacak. Peki kimler başvuru yapabilecek? Başvurular ne zaman yapılacak? İşte tüm detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşıyoruz.

PMYO VE TRAFİK ESNTİTSÜSÜNE ALIM YAPILACAK!

  • Akademiden gelen duyuruya göre 2 kişilik boş kadro ile Öğretim Görevlisi alımı yapılacak. Buna göre Trafik Enstitüsü Müdürlüğü İletişim alanında Halkla İlişkiler ve Tanıtım alanında yüksek lisans, Gazetecilik alanında doktora yapmış olmak. Medya piyasası ve pazarlama iletişimi konularında çalışmaları olmak. İletişim Etiği alanında ders vermiş olmak şartı ile 1 Öğretim Görevlisi alınacak.
  • Kırıkkale PMYO Müdürlüğüne ise Sosyal ve Güvenlik Bilimleri alanında 1 kişilik kadro ile Gıda Güvenliği alanında yüksek lisans mezunu olmak. Gıda güvenliği ve gıda hijyeni ile genetiği değiştirilmiş organizmalar ve gıdalar konularında çalışmaları olmak şartı ile öğretim görevlisi alınacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

1) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde belirtilen şartlara haiz olması,

2) Yapılacak güvenlik soruşturmasında Devlet Memuru olmasına engel teşkil edecek bir hali bulunmaması, 

3) Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmaması,

4) Emniyet Teşkilatı Sağlık Şartları Yönetmeliği’nde belirtilen hükümler çerçevesinde adayın müracaat ettiği unvan ile Devlet Memuru olmasında ve istihdam yerinde çalışmasına engel sağlık sorunu bulunmaması ve bunu sağlık raporuyla belgelendirmesi,

BAŞVURU SÜRECİ:

Polis Akademisi Başkanlığı personel alımı için başvuru süreci ilanın yayım tarihi ile birlikte başlamıştır. Adaylara başvuru için 15 günlük süre verilmiş olup en geç 05 Ekim 2020 tarihine kadar yapılmış olması gerekmektedir. Bu kapsamda başvru tarihleri 21 Eylül - 05 Ekim 2020 'dir.

Adaylar başvurularını POLİS AKADEMİSİ BAŞKANLIĞI, İNSAN KAYNAKLARI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ, Gölbaşı/ANKARA adresine şahsen veya posta yoluyla yapılacaktır.

BAŞVURU FORMU BURADA

İSTENEN BELGELER:

İLANIN TAM METNİ