Tarım Bakanlığına bağlı olan Orman Genel Müdürlüğü Mülakatsız 47 personel alımı yapacak. 6 Farklı meslekten olmak üzere yapılacak alımlar için başvurularda sona geldik. 20 Ekim 2021 tarihi saat 23:59'da sona erecek olan başvurular için henüz başvuru yapmayanların son şansı.

Başvurusunu yapmış olan adayların ise heyecanlı bekleyişi başladı. Peki Sonuçlar ne zaman açıklanacak? KPSS puan detayı nedir? Tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

47 PERSONEL ALINACAK

OGM 2021 yılı Sözleşmeli Personel alımı yayımladığı ilan ile bünyesine farklı alanlarda personel alacak. Tüm aşamalar tananlandıktan sonra OGM bünyesine,

  • 13 Mühendis,
  • 3 Laborant,
  • 2 Biyolog,
  • 22 Büro Personeli,
  • 1 Tekniker,
  • 6 Destek Personeli ( Şoför ),

MÜLAKATSIZ DİREK YERLEŞTİRME İLE ALIM YAPILACAK!

OGM Personel alımları için herhangi bir Sözlü veya Yazılı Sınav yapılmayacak. Direk KPSS Puanı değerlendirmesinin ardından en yüksek puandna başlamak üzere en düşük puana kadar yapılacak. Puanı en yüksek olan 47 aday ise ASİL listesi ile atama işlemleri gerçekleştirilecektir.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

OGM İlanında verilen bilgiye göre " Adaylar yerleştirme sonuçlarını 27/10/2021 tarihine kadar http://isealim.ogm.gov.tr adresindeki sistemden e-Devlet şifreleri ile öğrenebilecektir. Ayrıca posta yoluyla tebligat yapılmayacaktır "şeklinde paylaşıldı. Yani adaylar sonuçlarına 20 - 27 Ekim 2021 tarihleri arasında öğrenebileceler.

BAŞVURU SONUÇLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA