İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yeni personeller alımı yapılacağını açıklamıştı. Nüfus ve Vatandaşlık İşlerine binlerce personel alımı yapılacak. Adayların uzun süredir beklediği ilan henüz yayımlanmadı ancak önümüzdeki günlerde yayımlanması bekleniyor. Bu yönde Bakan Soylu Nüfus ve Vatandaşlık İşleri bünyesinde faaliyetlerini sürdürerek personel alacak açıklamasında bulundu. Bizde İşin Olsa ekibi olarak geçtiğimiz dönemlerde yayımlanan ilanlar kapsamında olası başvuru şartlarını sizlere aktaracağız.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Henüz Nüfus ve Vatandaşlık İşleri ( NVİ ) 1100 personel alımı ilanı yayımlanmamış olup geçen dönemde adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Alım yapılacak bölümüne göre fakültelerin 4 yıllık eğitim veren fakültelerin ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Düzenlenecek sınav tarihi itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmak, Kamu Personeli Seçme Sınavından 60 puan almış olmak gibi şartlar aranacak.

Henüz ilan yayımlanmamış olup, ilan yayımlandığında diğer detaylara da ulaşılabilecektir. Bu yönde Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Nüfus Memuru Alımı yapacak.

ALIMLAR NE ZAMAN YAPILACAK?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamalara istinaden ilanın Mart ayı içerisinde veya Mayıs ayı içerisinde yayımlanması beklenmektedir. Sizde NVİ memur alımı ilanı yayımlandığında anında haberdar olmak için İşin Olsa Mobil uygulamasını indirebilirsiniz. Bu sayede memur alımı ve personel alımı ilanlarından anında haberdar olabilirsiniz. Veya sosyal medya hesaplarımızı takip ederek ilan yayımlandığında ilanı ana sayfanız üzerinden görebilirsiniz.

İnstagram Hesabımız İçin Buraya Tıklayınız.

Facebook Grubumuz İçin Buraya Tıklayınız.

Twitter Hesabımızı Takip Etmek İçin Buraya Tıklayınız

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim