Milli Savunma Bakanlığına bağlı olan MSÜ Personel Alımı Başvuruları sona eriyor. geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan Kamu Personeli  Alımı ilanına göre Milli Savunma Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 10 kişilik boş kadro ile personel alımı yapacak. Alımlar farklı kadrolarda ve niteliklerde olmak üzere KPSS puanı ile veya KPSS siz yapılacak.

MSB Personel Alımı KPSS Detayı Nedir?

Milli Savunma Bakanlığı MSÜ Bilişim Personeli alımı yapacak olup Alımlar hem KPSS puanı ile hemde KPSS siz yappılmaktadır. Bu kapsamda KPSS puanı ile yapılacak aımlarda 2020 veya 2021 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSp3 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartı aranacak. Bununla beraner Yabancı Dil Sınavından İngilizce dilinden puan almış olmak şartı aranacak.

Değerlendirmelerde KPSS puanı ve YDS puanı kullanılacak olup KPSS puanın %70 i ve YDS Puanının %30 u ele alınarak değerlendirme yapılacak. 

KPSS puanı olmadan yapılacak başvurularda Puan 70 olarak ele alınacak ve değerlendirmelerde KPSS puanı 70 ve YDS Puanı %0 olarak ele alınarak değerlendirme yapılacaktır.

Başvuru Sürecinde Sona Geldik!

MSB MSÜ personel alımı başvruları geçtiğmğz 15 gün önce başlamış olup artık sona eriyor. Adaylar en geç 4 Ekim 2021 tarihi saat 23:59 a kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvuru yapmak isteyen adaylar MSB resmi İnternet adresi üzerinden başvurularını gerçekleştirebilirler.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Sözlü sınava katılmaya son sırada hak kazanan adaylardan aynı puana sahip birden fazla adayın bulunması halinde, bu adayların tamamı sözlü sınava kabul edilecektir.

Sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların listesi https://personeltemin.msb.gov.tr sitesinde Personel Temin Daire Başkanlığınca bilahare ilan edilecektir. Bu ilan tebligat yerine geçecek olup ayrıca yazılı bildirim veya tebligat yapılmayacaktır.

BAŞVURU KILAVUZU

BAŞVURU FORMU

Editör: TE Bilisim