Milli Eğitim Bakanlığı personel alımı için ilan yayımladı.MEB istihdam edilmek üzere 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamunda sözleşmeli personel alımı yapılacak. Alımlar Bilişim sektöründe yapılacak olup adayların değerlendirilmesi için KPSS ve YDS puanına sahip olmaları gerekmektedir.

ALIM YAPILACAK KADROLAR NEDİR?

BAŞVURU ŞARTLARI:

a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde sayılan genel şartları taşımak.

b) Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak.

c) (b) bendinde belirtilenler dışında kalan dört yıllık eğitim veren fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak. 

d) Yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ile bu sürecin yönetimi konusunda veya büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konusunda en az 3 yıllık mesleki tecrübeye sahip bulunmak. 

e) Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemek.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI! İŞTE SINAV TAKVİMİ:

Başvurular 6-10 Temmuz 2020 tarihleri arasında Millî Eğitim Bakanlığı (www.meb.gov.tr - personel.meb.gov.tr) sitesinde bulunan başvuru formu mesai saati bitimine kadar eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulduktan sonra, istenilen belgeler elektronik ortamda başvuru formuna eklenecektir.

İLANIN TAM METNİ

BAŞVURU EKRANI

Editör: TE Bilisim