Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan ilanlara göre çeşitli kamu kurumları ve Belediyeler tarafından 850 kamu personeli alımı yapılacak. Adaylar Söz konusu yayımlanmış olan bu ilanlara başvuru yapabilmeleri için belirtilen bazı nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir. Bu kapsamda adaylar başvuru yapabilecek ve ayrıca söz konusu ilanlar için adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şart ıaranmıyor. 

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

İŞKUR kurum dışı ilanlar sekmesinde yayımlanmış olan ilanlara göre kamu kurumlarına personel alımı için adayların beliritlen bazı nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir. Bu yönde adaylardan, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak gibi nitelikler talep edilecek.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYELERİ VE İLÇE BELEDİYELERİDE ALIM YAPIYOR!

Söz konusu yayımlanmış olan ilanlar arasında büyükşehir belediyeleri ve ilçe belediyeleride yer almaktadır. Bu kapsamda İzmir Bornova Belediyesi , Burdur Bucak Belediyesi, Tekirdağ Kapaklı Belediyesi, Muğla Büyükşehir Belediyesi, İzmir Tire Belediyesi, Şırnak Balveren Belediyesi , Aydın Büyükşehir Belediyesi, Sinop Erfelek Belediyesi, Konya Bozkır Belediyesi, Kırklareli Vize Belediyesi, İstanbul Zeytinburnu Belediyesi gibi büyük belediyeler bünyelerine alım yapacak.

850 PERSONEL ALIMI YAPAN KURUMLAR?

BAŞVURULAR:

İŞKUR aracılığı ile gelmiş olan bu ilanlara başvurular Şahsen ilgili belediyelere ve kurumlara yapılacaktır. Bu yönde adaylar bu ilanları https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/ adresi üzerinden inceleyebilrler.

Editör: TE Bilisim