Az Önce Kültür ve Turizm Bakanlığından gelmiş olan duyuruya göre 45 memur alımı başvuru sonuçları açıklandı. Geçtiğimiz günlerde yayımlanan ilan ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Kapadokya Alan başkanlığında görevlendirmek üzere 45 Memur Alımı ve Kamu Personeli alımı yapacağını bildilrmişti. Başvurular 20 Mayıs 2021 tarihi ile 04 Haziran 2021 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Bu kapsamda başvuru sonuçlarını bekleyen adaylar için açıklama yapıldı ve sözlü sınava katılacak adaylar belli oldu.

BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI!

45 Kamu Personeli alımı başvurularının Sınav Komisyonunca incelenmesi sonucunda; duyuruda belirtilen durum ve şartlara sahip olup, sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların listesi açıklanmıştır.  Adayların başvuru durumlarını ve sınava ilişkin bilgilerini Kariyer Kapısı İşe Alım Platformu üzerinden de görüntüleyebilmeleri mümkün bulunmaktadır.

BELGE TESLİMİ NE ZAMAN?

Adaylar, sözlü sınav giriş listesine 25/06/2021 tarihi mesai bitimine kadar gerekçeleriyle birlikte, Kültür ve Turizm Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Çiğdem Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:50 100. Yıl Çankaya/ANKARA adresine yazılı olarak itiraz edebileceklerdir. Bu tarihten sonra postaya verilen itiraz başvuruları dikkate alınmayacaktır. Adayların itiraz başvurularını kayıtlı posta yoluyla (APS, İadeli Taahhütlü, Kargo ve Kurye gibi) göndermeleri gerekmektedir. Ayrıca adaylar kayıtlı postaya vermiş oldukları itiraz başvurularının bir örneğini 25/06/2021 tarihi mesai bitimine kadar [email protected] adresine de göndermek zorundadır.  

SÖZLÜ SINAV NE ZAMAN?

Sözlü sınav tarihi ve yeri www.ktb.gov.tr internet adresinde daha sonra duyurulacak olup, adaylar bu bilgilere Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ adresinden de ulaşabileceklerdir.

SONUÇLARA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Editör: TE Bilisim