Şanlıurfa Bölge Birliği Tarım kredi Kooperatifleri bünyesine 6 farklı şehir için memur personel alımı yapacağını geçtiğimiz günlerde ilan etmişti. Başvurularına Eylül ayının son günü itibari ile başlamış olan adaylar için başvurular hala devam ediyor. Henüz başvuru yapmamış olan veya başvuru işlemini bitirmemiş olan adaylar için bir kez daha detayları aktaracağız.

Şanlıurfa bölge birliğine bağlı olan 6 farklı şehir için memur alımı yapılacak. Yayımlanan ilana göre Adınayaman, Mardin, Şanlıurfa, Şırnak, Siirt ve Batman illerinde alım yapılacak. Alımlar ,se Ziraat Mühendisi ve Kooperatif görevlisi alanlarında yapılacak.

KPSS ŞARTINA DİKKAT!

Kooperatif görevlisi ve Ziraat Mühendisi pozisyonları için adaylaran Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmak şartı aranacvak.Bu kapsamda Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı aranacak. 

Ancak Ziraat Mühendisi kadrosu için Bitki Koruma Ürünleri Bayilik veya Toptancı izin Belgesi olanlar, KPSS şartı aranmaksızın müracaat edebileceklerdir.

GENEL ŞARTLAR NEDİR?

Tarım Kredi Koopetatifleri 6 farklı şehirde memur alımı için adaylardan Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Medeni haklarından mahrum olmamak, Erkeklerde Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yurdun heryerind eçalışmasına engel olabilecek herhangi bir problemi olmamak ve 30 yaşından büyük olmamak şartları aranacak.

Özel olarak ise adaylardna eğitim olarak lisans mezunlarından Üniversitelerin Siyasal Bilgiler, Hukuk, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri vb. ile bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtdışındaki en az dört yıl süreli fakültelerden mezun olması gerekmektedir.

Ön Lisans mezunları için ise herhangi bir yükseköğretim kurumundan mezun olmuş olmaları gereklidir.

BAŞVURULARA SON 3 GÜN !

Şanlıurfa Bölge Birliğine memur personel alımı başvuruları 30 Eylül 2019 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 11 Ekim 2019 tarihine kadar başvuruların gerçekleştirilmesi gereklidir. Başvurular, Şanlıurda bölge müdürlüğünden alınacak başvuru gormu ve istenen belgeler ile birlikte şajsem yapılacak.

İlan Hakkında detaylı bilgi almakiçin Buraya Tıklayınız.