KOSGEB ( Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı ) geçtiğimiz gün bünyesindeki personel ihtiyacını gidermek için kamu personel alımları yapacağını ilan etmişti. Toplamda 57 kişilik boşluk ile kamu personeli alımı yapılacak olup adaylar için başvuru ekranı açılmıştır. Haberimizin devamında ilgili ilan hakkında detaylara ulaşabilecek ve başvuru yapabileceksiniz.

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı ( KOSGEB ) Taşra biriminde bulunan boşluk için 57 kişilik kadro ile KOBİ uzman yardımcısı alacağını belirtti. 

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI:

KOSGEB Kamu Personeli alım ilanı 28 Mayıs 2019 tarihinde duyurulmuş olup adaylar başvurularına 29 Mayıs 2019 tarihi saat 09:00 itibari ile başladılar. Bu bağlamda adaylar başvurularını en geç, 13 Haziran 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular son başvuru günü en geç 17:00 a kadar www.kosgeb.gov.tr adresi üzerinden yapılacaktır. Adaylar başvurularını E-Devlet sistemi üzerinden giriş yaparak başvuru yapacaklardır.

Başvurusunu yapmış olan adaylar için KPSS değerlendirilmesi yapılarak en yüksek puandan başlanmak üzere en düşüğüne kadar sıralama yapılarak kadro sayısının 4 katı kadar aday sınava çağırılacaktır.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığına başvuru yapacak adaylardan, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, 18 yaşını doldurmuş olmak, Giriş sınavının yapılacağı yılın Ocak ayı itibari ile 35 Yaşından büyük olmamak, Herhangi bir başka kurum veya kuruluşa mecburi hizmet şartı olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, 2017 veya 2018 yıllarında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 70 puan almış olmak ve üniversitelerin dört yıllık eğitim veren ilgili fakültelerinden mezun olmuş olmak şartları aranacaktır. İlan Hakkında daha detyalı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

BAŞVURU YAP!