Kamu kurum ve kuruluşlarına yapılacak alımlarda özellikle haziran ayının da bitmesi ile birlikte ilanların yayınlanmaya başlandığı görülmektedir. Özellikle bu kurum ve kuruluşlardan biri olan Kocaeli Çayırova Sosyal Yardım ve Dayanışma Vakfı bünyesinde görev alacak personel alım ilanı açıklanmıştır. Buna göre adaylar sosyal yardım ve inceleme görevlisi kadrolarında istihdam edilecektir. Buna göre Kocaeli’nde görev yapacak olan adayların ise birtakım şartları sağlaması gerekmektedir. Bu şartlar ise ilanda şu şekilde açıklanmıştır.

  • Adaylardan MEB ya da başka onaylı bir kuruluştan alınmış olan Bilgisayar İşletmenliği veya Programcılığı sertifikalarından birini bulundurmaları gerekmektedir.
  • Bunun yanı sıra adayların ayrıca iyi derecede bilgisayar kullanıyor olması da gerekmekte olup Office programları sınavına tabi tutulacaklardır.
  • 4 yıllık üniversitelerde Sosyal Hizmetler, Psikolojik Danışmanlık, Sosyoloji, Psikoloji, Halkla İlişkiler ya da İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden mezun olmaları gerekmektedir.
  • Adayların ehliyet sahibi olması istenmekle birlikte aynı zamanda aktif araç kullanabilmeleri gerekmektedir.
  • Adaylar Kocaeli ilinde, Gebze ile Darıca ilçeleri sınırında ve il sınır içerisinde ikamet ediyor olmadır. Bunun yanı sıra Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSSP3 puan türünden en az 60 puana sahip olmaları gerekmektedir.
  • İletişimi güçlü olmakla birlikte sosyal ilişkilerde de iyi olmaları beklenmektedir.

İlgili ilanda istihdam edilecek 1 kişilik pozisyona başvurmak için aşağıda yer alan linkten başvuru yapmak mümkündür.

https://appext.aile.gov.tr/vakifilan/giris.aspx

Editör: TE Bilisim