Türkiye İş Kurumu her geçen gün yeni ilanlara ilan katmaya devam ediyor. Hafta başında ( 17 Haziran 2019 ) tarihinde yayımlanmış olan ilana göre Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için farklı pozisyon ve niteliklerde toplamda 47 kişilik boşluk ile alım yapacağını belirtti. Bu yönde adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi itibari ile başlamışlardı ve devam eden başvurularda artık son güne gelindi.

Henüz başvuru yapmamış olan adaylar veya başvuru işlemini tamamlamamış olan adaylar için hazırladığımız bu haberimizde sizlere Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü alımları hakkında detayları aktaracağız.

KIYI EMNİYETİ BAŞVURULARI SONA ERİYOR!

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü memur personel alımı için başvurular 17 Haziran 2019 tarihinde başlamıştı ve yayımlanan ilanda başvuruların en geç 21 Haziran 2019 tarihine kadar deva edeceği belirtildi.Bu bağlamda adaylar başvurularını en geç Cuma gününe kadar yapmak zorundadırlar. Başvurular Türkiye İş Kurumu üzerinden elektronik ortamda yapılacak. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresine girş yaparak İşyeri Ünvanı kısmında Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü yazarak ilgili ilana ulaşabilirler.

21 MEMUR KADROLARINA 26 İŞÇİ KADROLARINA ALIM YAPILIYOR!

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü toplamda 47 kişilik boş kadrosu ile memur kadrosuna ve işçi kadrosuna alım yapacak. Bu yönde 26 kişilik İşçi kadrosu ile, 18 gemici ve 8 Gemi Yağcısı alacağını belirtti.

Memur kadrolarına ise, 3 adet ikici Mühendis, 2 kişi ikinci kapan, 3 kişi başmühendis, 4 büro personeli, 2 haberleşme Mühendisi, 2 Elektrik ve Elektronik mühendisi ve 1 harita teknikeri alımı yapılacak.

İŞÇİ KADROLARI İÇİN KURA ÇEKİMİ YAPILIYOR!

26 Kişilik işçi kadro için değerlendirmeler kura yöntemi ile yapılacak. Söz konusu alımlar için adayların Gemicilik ve Yağcı Gemicilik sertifikalarına sahip olmaları ve 2 yıl deneyim sahibi olmaları gereklidir. Söz konusu kura çekimi ise, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü merkez yerleşkesi, Beylerbeyi Mahallesi Abdullahağa Caddesi No:16/A Üsküdar/İSTANBUL ilinde 29 Haziran 2019 tarihinde saat 10:00'da yapılacaktır.

MEMUR KADROLARI KPSS EN AZ 60 PUAN İLE DEĞERLENDİRİLECEK!

Diğer pozisyonlar için adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranacak. Bu yönde adayların ÖSYM tarafından yapılmış olan kamu personeli seçme sınavından Ön lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP1 Puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmekte ve adayların KPSS puan durumları esas alınarak yapılacak sıralama sonucuna göre değerlendirme yapılacak.

BAŞVURU YAPAN ADAYLAR İÇİN AÇIKLAMA:

  • Başvuru yapan adaylardan sınav (yazılı veya sözlü yöntemlerinden biri veya ikisi kullanarak yapılacak) sonucunda işe yerleştirmeye hak kazanacak adaylar iş yerinde ilgili mevzuatınca uygulanan ücret, tazminat, prim, fazla mesai, eğitim, görev yeri ve benzeri çalışma şartları hakkındaki uygulamaları kabul etmiş sayılacaktır. Aksi halde adayların 2 aylık deneme süresi içerisinde hizmet akdini sonlandırma hakkı bulunmaktadır.
  • Başvuran adaylardan, işe girmeye hak kazanan adaylar hakkında yaptırılacak olan güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasının olumlu gelmesi halinde iş başı yaptırılacaktır.
  • Bu kapsamda işe başlayacak aday Kuruluşun öngördüğü yerde çalışmaya muvafakat vermiş sayılır.
  • Alım süreci ile ilgili tüm duyurular; Kuruluş web sayfası duyurular bölümünden yapılacak olup, ayrıca adreslere başka tebligat yapılmayacaktır.

Söz konusu alım ilanı için Resmi Gazete tarafındna yayımlanmış olan ilana ulaşmak için Buraya Tıklayınız

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Henüz başvuru yapmamış olan adaylar için bir kez daha başvuru nasıl yapılır şeklinde ekran görüntüleri ile sizlere yardımcı olacağız.

1. Adım: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresine giriş yapıp Kullanıcı bigileriniz ile sisteme giriş yapmalısınız ( e-Devlet kapısı ile de giriş yapılabiliyor )

2. Adım : Açılacak ekranda İşyeri Ünvanı kısmında " KIYI EMNİYETİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ " yazarak Ara butonuna tıklayabilirsiniz.

3. Adım : 2. adımda yaptığınız işlem sonrası ilgili ilanşara ulaşacak ve buradan ilanları inceleyebilir ve başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim