Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı olarak görev yapan SYDV’ler her ilde görev yapmakta olup bu kaymakamlık ya da valilikler bünyesinde görevlerini yerine getirmektedir. Bu kapsamda Türkiye’nin birçok il ve ilçesinde SYDV bünyesinde personel alımları gerçekleşmektedir. Bu alımlardan birisi de bugün yayınlanmakla birlikte yayınlana yeni ilana göre Kırklareli SYDV bünyesinde görevlendirilmek üzere bir adet sosyal yardım ve inceleme görevlisi alımı gerçekleştirileceği duyurulmuştur. Buna göre adayların sağlaması gereken şartlar bulunmakta olup bu şartlar şu şekilde ifade edilmiştir.

Başvuru Şartları

İlgili ilanda adaylar Kırklareli SYDV’de görev yapacak olup alımın yapılacağı kadro sosyal yardım ve inceleme görevlisi şeklindedir. Buna göre kadro için istenilen şartlar arasında Bilgisayar işletmenlik sertifikasına sahip olma, üniversitelerin 4 yıllık Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Sosyal Hizmetler bölümlerinden birinden mezun olmak, vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmak, Türk vatandaşı olmak, erkekler için askerliğini bitirmiş ya da muaf olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, 18 yaşını geçmiş ve 35 yaşından büyük olmamak, ÖSYM tarafından yapılan KPSS 2018 ya da2019 sınavlarından P3 puan türünde en az 60 puan almış olmak şartları istenmektedir.

Başvuru Şekli

İlgili ilana başvurmak isteyen adayların ilanda istenilen belgeler ile birlikte kurum adresine şahsen başvuru yapması gerekmekte olup ilana ilişkin detaylar ve başvurular için: http://bit.ly/2KyaRzH linkini tarayıcının adres bölümüne yapıştırarak erişim sağlayabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim