İŞKUR KPSS'li KPSS'siz Alımlar Yayınlandı Mı?

İŞKUR ve onun yanı sıra DPB tarafından yayınlanan ilanlar mevcut. Açılan ilanlar pek çok ilimizi kapsadığı için başvuruda bulunmak isteyenlerin de şansı artıyor. DPB'nin ve İŞKUR'un resmi web sayfasında açılan açık iş ilanlarına göre birçok kadroda alım yapılacak. Üstelik kadrolardan bazı 60 puan gibi düşük bir KPSS puanı şartı koyarken, bazıları hiçbir şekilde KPSS şartı koymamıştır. Hem devlette personel, hem de memur olabilmek için şans veren ilanlara siz de başvuru yapabilirsiniz.

İŞKUR ve DPB İş İlanlarına Nasıl Başvuruda Bulunulur?

Artık resmi devlet kurumları tarafından açılan iş ilanları kurumların resmi web sayfasında açıklanıyor. Bu nedenle açıklanan ilanı başvurmak isteyen ya da istemeyen herkes inceleyebiliyor. İlanları inceledikten sonra eğer başvurmak istediğiniz bir ilan varsa bu ilana İŞKUR ve DPB online iş başvurusunda bulunarak CV gönderebilirsiniz.

KPSS'li KPSS'siz Alımlarda Kadrolar Neler?

Açılan ilanlarda şoför, aşçı, temizlik ve kat personeli gibi iş ilanlarının yanı sıra; inşaat teknolojisi teknisyeni, avukat gibi iş ilanları da yer almaktadır. Örneğin ilandaki avukat pozisyonuna başvuracak adaylar kamu grubu içerisinde yer alacaktır. Diğerleri personel olarak çalışmaya başlayacaklar.

MAYIS AYI MEMUR PERSONEL ALIM İLANLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ