Türkiye’de dış ticaret üzerinden faaliyet gösteren kamu kurumları arasında yer alan Türkiye İhracatçılar Meclisi İstanbul’da yer alan merkezi bünyesinde iki farklı kadroda alım yapacağını açıkladı. Buna göre adaylar kurumun İstanbul’daki merkezinde görev yapacak olup ilgili pozisyonlar için başvuru yapacak olan adayların sağlaması gereken birtakım şartlar bulunmaktadır.

Forklift Operatörü Alımı

Kurumun ilgili kariyer sitesinden geçtiğimiz gün yayınlanan ilanda forklift operatörü alımı yapacağı ifade edilmiş olup ilgili pozisyona başvurmak isteyen adayların sağlaması gereken başvuru şartları şu şekilde açıklanmıştır. Kapalı depo araç, araç depo yüklemeleri konusunda en az 2 yıl tecrübe sahibi olmak, İstanbul Avrupa yakasında ikamet ediyor olmak, forklift ehliyeti olmak, sorumluluk sahibi ve yoğun çalışma temposuna ayak uyduracak nitelikte olmak, tercihen gümrüklü antrepo deneyimi sahibi olması, en az lise mezunu olması şartları aranmaktadır.

Depo Sorumlusu Alımı

Kurumun alım yapacağı bir diğer pozisyon da depo sorumlusu olup bu pozisyon için adayların sağlaması gereken şartlar arasında en az ön lisans mezunu olma, Ticari depo işletmeciliği, Lojistik ve Sevkiyat konusunda en az 3 yıl deneyim sahibi olma, stok yönetimi ve raporlama yapabilen, tercihen gümrük antrepo deneyimi sahibi, MS Office programlarını iyi derecede kullanma, İstanbul Avrupa yakasında kamet ediyor olma şartları aranmaktadır.

İlgili pozisyonlara başvurmak isteyen adaylar linki tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırarak erişim sağlamak mümkündür. http://bit.ly/2N0enV8

Editör: TE Bilisim