Kamuya yeni ilanlar yayımlandı. Ekim ayı içerisinde yayımlanmış olan memur personel alımı ilanlarına göre Kamuya 18 Bin 290 kişilik boş kadro ile ilanlar yayımlandı.

Ülkemizde işsizliği deva etmesi ile birlikte ve Koronavirüs sebebi ile de iş arayan kişilere müjde olarak paylaşılan ilanlara göre yeni memur personel alımları yapılacak. Eğitimini tamamlamış ve Devlet bünyesinde hizmet vermek isteyenlerin ilk durağı KPSS ile Kamuya yayımlanan ilanları incelemek oldu.

Bizde İşin Olsa ekibi olarak Kamu İlanlarının gündemini sizlerle anlık olarak paylaşıyoruz. Kamuya Memur Alımı ilanlarını ilk olarak bizde takip etmektesiniz. Bizde ekibimiz olarak hazırladığımız bu haberimizde tüm ilanları tek sayfada sizlerle paylaşacağız.

KPSS Lİ KPSS SİZ MEMUR PERSONEL ALINACAK!

KPSS Puanı ile memur alımı ve KPSS siz Personel alımları yapılacak. Devlet kurumları bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere KPSS ile farklı alanlardan memur alımı yapılacak. KPSS İle alımlarda 2020 veya 2021 yıllarında yapılan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 50, 55, 60 veya 65 puan almış olmak şartı aranacak.

KPSS siz Personel Alımları için ise adayların KPSS dışında belirtilen nitelikleri sağlıyor olmaları gerekmektedir.

18 Bin 290 MEMUR PERSONEL ALIMI YAPILACAK!

Yayımlanan ilanlara göre Bakanlıklar, Belediyeler, Üniversiteler ve Kamu kurumları toplamda 18 Bin 290 kişilik kadro ile alım yapacaklarını bildirdiler. Bu yönde ilanların detaylarını sizlerle paylaşıyoruz.

2828 Sayılı Kanun Kapsamında 2097 Memur Alınacak!

Aile Bakanlığı tarafından yürütülen 2828 Sayılı Devlet bünyesi altında korumada olan kişiler tarafından 2097 kişilik kadro ile İlkokul Mezunu 809, Lise Mezunu 940, Ön Lisans mezunu 178 ve Lisans Mezunu 170 memur alımı yapılacak.

Bakanlık Memur Personel Alımları:

Tarım ve Orman Bakanlığı ( KPSS Şartı Yok ):

Tarım Bakanlığına İŞKUR aracılığı ile GAP Uluslararası Tarımsal Araştırma ve Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Tarım İşçisi alınacak.

Dışişleri Bakanlığı ( KPSS Siz):

Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Riyad Büyükelçiliği Türk Uyruklu sözleşmeli sekreter alımı yapılacak.

Milli Savunma Bakanlığı ( KPSS Siz ):

Milli Savunma Bakanlığından askeri personel alımı ilanı yayımlandı. Türk Silahlı Kuvvetlerine olmak üzere Subay alımı yapılacak. MSB PERTEM üzerinde yayımlanmış olan ilan ile, Türk Silahlı Kuvvetleri 2021 Yılı Dış Kaynaktan Sözleşmeli Tabip ve Özel Nitelikli Beden Eğitimi Öğretmeni Sınıfı Muvazzaf Subay Alımı yapacak.

Adalet Bakanlığı 1000 Memur Alımı ( KPSS siz ):

Bakanlık tarafından yayımlanan ilana göre 2021 yılı memur alımı yapılacak. Bakanlık bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 1000 kişilik kadro ile Hakim ve Savcı Adayı Alımı yapacak. 800 adlî yargı hâkim ve savcı adayı, 100 avukatlık mesleğinden adli yargı hâkim ve savcı adayı, 100 idari yargı hâkim adayı alınacak.

İçişleri Bakanlığı 6 personel Alımı ( KPSS İle ):

Bakanlığa bağlı olan Jandarma ve Sahil Güvenlik Fakültesine 6 sözleşmeli bilişim personeli alımı yapılacak.

Milli Eğitim Bakanlığı 6132 Personel Alımı ( KPSS İle ):

MEB 3279 Aşçı Yardımcısı Alımı , 2593 Aşçı Alımı ve 260 Fizyoterapist Alımı yapacağını bildirdi. Alımlar 81 farklı şehirde yapılacak.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı 125 Memur Alımı ( KPSS İle ):

Bakanlık 10 farklı alanda olmak üzere 125 Uzman yardımcısı alacak. Farklı dillerden ve KPSS Puanına göre yapılacak atama ve detayları sizlerle paylaşıyoruz.

Tarım ve Orman Bakanlığı OGM 47 Personel Alımı ( KPSS İle ):

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü 47 Personel Alımı için ilana çıktı. Bakanlık OGM bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Kamu Personeli Alımları farklı kadrolarda yapılacak. En Az Lise Mezunu Personel Alımı yapılacak Alımlar Lise Mezunu: 6 Şoför, Ön Lisans Mezunu: 1 Tekniker, 22 Büro Personeli, 3 Laborant, Lisans Mezunu: 2 Biyolog, 13 Mühendis pozisyonlarında yapılacak.

Hazine ve Maliye Bakanlığı 130 Memur Alımı ( KPSS siz ):

Bakanlık 130 kişilik kadro ile İç Denetçi Sertifika Eğitimine katılacak 100 Genel Katılımcı kontenjanından, 30 Bilgi Teknolojileri Kontenjanından olmak üzere 130 iç denetçi adayının belirlenmesi amacıyla İç Denetçi Aday Belirleme Sınavı yapılacak.

Hazine ve Maliye Bakanlığı 42 Personel Alımı ( KPSS İle ):

Bakanlık bünyesine, 7 Yazılım Geliştirme Uzmanı, 9 Kıdemli Yazılım Geliştirme Uzmanı, 2 Proje Yöneticisi , 1 Kıdemli Proje Yöneticisi, 1 İş Analisti, 1 Kıdemli İş Analisti, 4 Yazılım Takım Lideri, 1 Yazılım Mimarı, 2 Veritabanı Yöneticisi, 2 Kıdemli Veritabanı Yöneticisi, 1 Kıdemli Ağ Uzmanı, 1 Veri Analisti , 1 Veri Mühendisi, 1 Kıdemli İş Zekası Uzmanı, 1 Sistem Yöneticisi, 2 Kıdemli Sistem Yöneticisi, 1 Kıdemli Devops Yöneticisi, 3 Bilgi Güvenliği Uzmanı, 1 Kıdemli Bilgi Güvenliği Uzmanı alımı yapacak.

Tarım ve Orman Bakanlığı 7 Memur Alımı ( KPSS İle ):

Tarım ve Orman Bakanlığı memur alımı için ilan yayımladı. Az önce yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Bakanlığın Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Müfettiş Yardımcısı alımı yapacağını bildirdi. Alımlar Genel İdare Hizmetleri sınıfında yapılacak olup 7. dereceli kadroya 7 kişilik kadro ile alım yapılacak.

Belediye Memur Alımı İlanları:

İskenderun Belediyesi 62 Personel Alımı ( KPSS Şartı Yok ):

Hatay İSKENT bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere 10 Kamyon Şoförü, 5 Elektrikçi, 2 Silindir Operatörü, 2 Greyder Operatörü, 2 Kazıcı Yükleyici ( BEKO ) Operatörü, 2 Traktör Kepçe ( JCB ) operatörü, 2 Lastikli Yükleyici ( Kepçe ) Operatörü, 1 Grafiker, 1 Video Grafiker ( Kurgu Montaj ), 1 Fotoğrafçı, 1 Arşiv Sosyal Medya Uzmanı, 4 Bilişim Destek Uzmanı, 1 Elektronik Elektrik Teknisyeni, 8 Güvenlik Görevlisi, 3 Hayvan Bakım Personeli ( Beden İşçisi ), 12 İnşaat Ustası, 5 Zabıta Destek Personeli alacak. Başvuru süreci ise, en geç 22 Ekim 2021 tarihine kadar yapılması gerekmektedir.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 150 Memur Alımı ( KPSS İle ):

ABB ön lisans mezunu adaylar içerisinden memur alımı yapacağını belirtti. Bu kapsamda Belediye 150 kişilik kadro ile İtfaiye Eri Alımı yapacak. Genel İdare Hizmetleri sınıfında olmak üzere KPSSP93 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı aranacaktır. Başvurular 1 - 12 kasım 2021 tarihleri arasında alınacak.

Çardaklı Belediyesi:

Belediye 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki niteliklere ek olarak 55 KPSS Puanı ile kamu Personeli alacak. Genel İdare Hizmetleri sınıfında 1 kişilik kadro ile Otobüs Kaptanlığı, Otomotiv Teknolojisi bilgi yönetimi Ön Lisans programından en az birinden mezun olmuş olmak ve D sınıfı sürücü belgesine sahip Şoför Alımı yapılacak. Ayrıca adaylardan KPSS'dem P93 puan türünden en az 55 puan almış olmak şartı aranacaktır.

Bafra Belediyesi:

En az Lise ve en fazla lisans mezunu memur alımı yapılacak. farklı kadrolarda memur alımı yapacağını bildiren Belediye bünyesine 27 kişilik kadro ile Lise Mezunu, 10 Zabıta Memuru ve Lisans Mezunu, 2 Tahsildar, 7 Düz Memur Alımı, 1 Sosyal Hizmetler Uzmanı, 1 Mimar, 1 Şehir ve Bölge Plancısı ve 5 Mühendis alımı yapılacak. Adaylardan KPSSp3 ve P94 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartı aranacak.

Tefenni Belediyesi:

Burdur Tefenni Belediyesi 4 kişilik kadro ile memur alımı yapacak. Kadın Erkek adaylar içerisinden olmak üzere P3 ve P 93 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı ile 1 Düz Memur, 1 Zabıta Memuru ve 2 İtfaiye Eri alımı yapacak. Adayların KPSS'den en az 60 veya 65 puan almış olmaları gereklidir.

Üniversite Sözleşmeli Personel Alımı İlanları:

Galatasaray Üniversitesi ( KPSS İle ):

Galatasaray Üniversitesi sözleşmeli personel alımı için ilan yayımlandı. Resmi Gazetenin 15 Ekim 2021 tarihi ile gelmiş olan ilana göre Üniversiteye 65 7Sayılı Devlet memurları kanunun 4 üncü maddesinin B Fıkrasına göre istihdam edilmek üzere sözleşmeli olarak personel alımı yapılacak. Bu kapsamda 5 kişilik boş kadro ile Kadın Erkek personel alımı yapılacak.

Bakırçay Üniversitesi 10 personel Alımı ( KPSS İle ):

İzmir Bakırçay Üniversitesi 10 kişilik boş kadro ile Lise ve Ön Lisans Mezunu olmak üzere Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Destek Personeli ve Büro Personeli alımı yapılacak.

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi 3 personel Alımı ( KPSS İle ):

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi personel alımı başvuru süresi başladı. Az önce yayımlanmış olan ilana göre Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 4. maddesinin B fıkrasına göre sözleşmeli personel alımı yapılacak. Alımlar Ön Lisans ve Lisans mezunu alım yapılacak.

Gaziantep Üniversitesi 54 Personel Alımı ( KPSS İle ):

Üniversiteye KPSS İle Lise mezunu: 4 Teknisyen, 36 Destek Personeli, Ön Lisans Mezunu: 6 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 4 Büro Personeli alınacak. Lisans Mezunu: 4 Büro Personeli alımı yapılacak.

Batman Üniversitesi 1 Memur Alımı ( KPSS Şartı Yok ):

İç Denetçi eksikliğini karşılamak üzere 1 kişilik kadro ile iç denetçi alınacak.

Samsun Üniversitesi 60 Personel Alımı ( KPSS Şartı Yok ):

Üniversiteye 4/B kapsamında Lise Mezunu: 7 Teknisyen, 13 Destek Personeli (Temizlik Görevlisi), Ön Lisans Mezunu: 4 Teknisyen, 7 Büro Personeli, 1 Destek Personeli (Aşçı), 2 Destek Personeli (Garson), 21 Koruma ve Güvenlik, Lisans Mezunu: 5 Büro Personel, 1 Destek Personeli (Şoför) alımı yapılacak.

Konya Teknik Üniversitesi ( KPSS İle ):

Konya Teknik Üniversitesi personel alımı için ilan yayımlandı. Farklı kadrolarda olmak üzere 17 kişilik boş kadro ile personel alımı yapacak. Alımlar 7 Koruma ve Güvenlik Görevlisi ve 10 Destek Personeli kadrolarında yapılacak.

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi ( KPSS Sİz ):

Üniversiteye 40 kişilik kadro ile 20 Güvenlik Görevlisi ve 20 Temizlik Personeli alımı yapılacak. Alımlar İŞKUR aracılığı ile yapılacaktır.

Namık Kemal Üniversitesi 24 Personel Alımı ( KPSS İle ):

Üniversite bünyesine 20 Hemşire Alımı ve 4 Laborant alımı yapılacak.

Türk Alman Üniversitesi 16 Personel Alımı ( KPSS İle ):

Türk-Alman Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 16 kişilik kadro ile Büro Personeli Alımı, Kütüphaneci Alımı ve diğer farklı alanlarda personel alımı yapılacak

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Memur Personel Alımı İlanları:

İzmir İZENERJİ 124 Personel Alımı( KPSS Şartı Yok):

20 farklı meslekten personel alımı yapılacak. Alımlar, 5 Ambar Personeli, 5 Bilgisayar Teknolojileri ve Programlama Teknikeri, 8 Çağrı Operatörü, 3 Enerji Sistemleri Mühendisi, 5 Rehberlik ve Psikolojik Danışman, 5 Odacı, 10 Süpürge İşçisi, 5 Şoför, 10 Temizlik Personeli,5 İşçi, 5 Evrak Dağırım Personeli, 5 Restoratör, 5 Müzisyen, 5 Grafiker, 5 Eğitmen ( Çocuk Gelişimi ), 5 Dağırım Personeli ( Gıda ), 5 Çocuk Gelişimcisi, 20 Büro Personeli, 5 Aşçı, 3 Elektrik Elektronik Mühendisi pozisyonlarında alım yapılacak.

TCDD 25 Memur Alımı ( KPSS Şartı Yok ):

Devlet Demir yolları bünyesine 25 kişilik kadro ile Demiryolu Trafik Kontrolörü sanat kolunda işe alınacak adaylar İSTANBUL il sınırlarında bulunan işyerlerinde çalışacaktır. Alımlar İŞKUR ile yapılmaktadır.

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı ( KPSS İle ):

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Sözlü Giriş sınavı ile Genel İdare Hizmetleri sınıfında 7 nci derece kadrolara atanmak üzere belirtilen Öğretim bölümleri ve Öğrenim bölümü karşısında belirtilen kontenjan adedi kadar Savunma Sanayii Uzman Yardımcısı alımı yapılacak.

Merkez Bankası ( 52 Personel Alımı ) ( KPSS li KPSS siz ):

Bankaya 52 kişilik kadrı ile KPSS siz 27 Teknisyen ve 25 50 KPSS İle Mühendis alınacak. Alımlar Ankara, İstanbul, Gaziantep illerinde yapılacaktır.

Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu 30 Personel Alımı ( KPSS İle ):

TENMAK bünyesine 30 kişilik boş kadro ile Ar-Ge Personeli Alımı, Mühendis Alımı, Avukat Alımı ve Eczacı Alımı yapılacak.

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri 17 Personel Alımı ( KPSS İle ):

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri ( GAİB ) resmi internet adresi üzerinde yayımladığı ilan ile 17 kişilik boş kadro ile Kamu Personeli Alımı ve Memur Alımı yapılacak.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu ( TMSF ) 7 Memur Alımı ( KPSS İle):

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu İstanbul Merkez Teşkilatında görevlendirmek üzere Memur Alımı yapacağını bildirdi. Memur Alımları 2020 veya 2021 KPSS Puanı ile ve atama yapılacak yayımlanmış olan ilan ile, Türk Silahlı Kuvvetleri 2021 Yılı Dış Kaynaktan Sözleşmeli Tabip ve Özel Nitelikli Beden Eğitimi Öğretmeni Snıfı Muvazzaf Subay Alımı yapacak.

Adalet Bakanlığı 1000 Memur Alımı ( KPSS siz ):

Bakanlık tarafından yayımlanan ilana göre 2021 yılı memur alımı yapılacak. Bakanlık bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 1000 kişilik kadro ile Hakim ve Savcı Adayı Alımı yapacak. 800 adlî yargı hâkim ve savcı adayı, 100 avukatlık mesleğinden adli yargı hâkim ve savcı adayı, 100 idari yargı hâkim adayı alınacak.

İçişleri Bakanlığı 6 personel Alımı ( KPSS İle ):

Bakanlığa bağlı olan Jandarma ve Sahil Güvenlik Fakültesine 6 sözleşmeli bilişim personeli alımı yapılacak.

Milli Eğitim Bakanlığı 6132 Personel Alımı ( KPSS İle ):

MEB 3279 Aşçı Yardımcısı Alımı , 2593 Aşçı Alımı ve 260 Fizyoterapist Alımı yapacağını bildirdi. Alımlar 81 farklı şehirde yapılacak.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı 125 Memur Alımı ( KPSS İle ):

Bakanlık 10 farklı alanda olmak üzere 125 Uzman yardımcısı alacak. Farklı dillerden ve KPSS Puanına göre yapılacak atama ve detayları sizlerle paylaşıyoruz.

Tarım ve Orman Bakanlığı OGM 47 Personel Alımı ( KPSS İle ):

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü 47 Personel Alımı için ilana çıktı. Bakanlık OGM bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Kamu Personeli Alımları farklı kadrolarda yapılacak. En Az Lise Mezunu Personel Alımı yapılacak Alımlar Lise Mezunu: 6 Şoför, Ön Lisans Mezunu: 1 Tekniker, 22 Büro Personeli, 3 Laborant, Lisans Mezunu: 2 Biyolog, 13 Mühendis pozisyonlarında yapılacak.

Hazine ve Maliye Bakanlığı 130 Memur Alımı ( KPSS siz ):

Bakanlık 130 kişilik kadro ile İç Denetçi Sertifika Eğitimine katılacak 100 Genel Katılımcı kontenjanından, 30 Bilgi Teknolojileri Kontenjanından olmak üzere 130 iç denetçi adayının belirlenmesi amacıyla İç Denetçi Aday Belirleme Sınavı yapılacak.

Hazine ve Maliye Bakanlığı 42 Personel Alımı ( KPSS İle ):

Bakanlık bünyesine, 7 Yazılım Geliştirme Uzmanı, 9 Kıdemli Yazılım Geliştirme Uzmanı, 2 Proje Yöneticisi , 1 Kıdemli Proje Yöneticisi, 1 İş Analisti, 1 Kıdemli İş Analisti, 4 Yazılım Takım Lideri, 1 Yazılım Mimarı, 2 Veritabanı Yöneticisi, 2 Kıdemli Veritabanı Yöneticisi, 1 Kıdemli Ağ Uzmanı, 1 Veri Analisti , 1 Veri Mühendisi, 1 Kıdemli İş Zekası Uzmanı, 1 Sistem Yöneticisi, 2 Kıdemli Sistem Yöneticisi, 1 Kıdemli Devops Yöneticisi, 3 Bilgi Güvenliği Uzmanı, 1 Kıdemli Bilgi Güvenliği Uzmanı alımı yapacak.

Belediye Memur Alımı İlanları:

İskenderun Belediyesi 62 Personel Alımı ( KPSS Şartı Yok ):

Hatay İSKENT bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere 10 Kamyon Şoförü, 5 Elektrikçi, 2 Silindir Operatörü, 2 Greyder Operatörü, 2 Kazıcı Yükleyici ( BEKO ) Operatörü, 2 Traktör Kepçe ( JCB ) operatörü, 2 Lastikli Yükleyici ( Kepçe ) Operatörü, 1 Grafiker, 1 Video Grafiker ( Kurgu Montaj ), 1 Fotoğrafçı, 1 Arşiv Sosyal Medya Uzmanı, 4 Bilişim Destek Uzmanı, 1 Elektronik Elektrik Teknisyeni, 8 Güvenlik Görevlisi, 3 Hayvan Bakım Personeli ( Beden İşçisi ), 12 İnşaat Ustası, 5 Zabıta Destek Personeli alacak. Başvuru süreci ise, en geç 22 Ekim 2021 tarihine kadar yapılması gerekmektedir.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 150 Memur Alımı ( KPSS İle ):

ABB ön lisans mezunu adaylar içerisinden memur alımı yapacağını belirtti. Bu kapsamda Belediye 150 kişilik kadro ile İtfaiye Eri Alımı yapacak. Genel İdare Hizmetleri sınıfında olmak üzere KPSSP93 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı aranacaktır. Başvurular 1 - 12 kasım 2021 tarihleri arasında alınacak.

Çardaklı Belediyesi:

Belediye 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki niteliklere ek olarak 55 KPSS Puanı ile kamu Personeli alacak. Genel İdare Hizmetleri sınıfında 1 kişilik kadro ile Otobüs Kaptanlığı, Otomotiv Teknolojisi bilgi yönetimi Ön Lisans programından en az birinden mezun olmuş olmak ve D sınısı sürücü belgesine sahip Şoför Alımı yapılacak. Ayrıca adaylardan KPSS'dem P93 puan türünden en az 55 puan almış olmak şartı aranacaktır.

Bafra Belediyesi:

En az Lise ve en fazla lisans mezunu memur alımı yapılacak. farklı kadrolarda memur alımı yapacağını bildiren Belediye bünyesine 27 kişilik kadro ile Lise Mezunu, 10 Zabıta Memuru ve Lisans Mezunu, 2 Tahsildar, 7 Düz Memur Alımı, 1 Sosyal Hizmetler Uzmanı, 1 Mimar, 1 Şehir ve Bölge Plancısı ve 5 Mühendis alımı yapılacak. Adaylardan KPSSp3 ve P94 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartı aranacak.

Tefenni Belediyesi:

Burdur Tefenni Belediyesi 4 kişilik kadro ile memur alımı yapacak. Kadın Erkek adaylar içerisinden olmak üzere P3 ve P 93 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı ile 1 Düz Memur, 1 Zabıta Memuru ve 2 İtfaiye Eri alımı yapacak. Adayların KPSS'den en az 60 veya 65 puan almış olmaları gereklidir.

Üniversite Sözleşmeli Personel Alımı İlanları:

Galatasaray Üniversitesi ( KPSS İle ):

Galatasaray Üniversitesi sözleşmeli personel alımı için ilan yayımlandı. Resmi Gazetenin 15 Ekim 2021 tarihi ile gelmiş olan ilana göre Üniversiteye 65 7Sayılı Devlet memurları kanunun 4 üncü maddesinin B Fıkrasına göre istihdam edilmek üzere sözleşmeli olarak personel alımı yapılacak. Bu kapsamda 5 kişilik boş kadro ile Kadın Erkek personel alımı yapılacak.

Bakırçay Üniversitesi 10 personel Alımı ( KPSS İle ):

İzmir Bakırçay Üniversitesi 10 kişilik boş kadro ile Lise ve Ön Lisans Mezunu olmak üzere Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Destek Personeli ve Büro Personeli alımı yapılacak.

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi 3 personel Alımı ( KPSS İle ):

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi personel alımı başvuru süresi başladı. Az önce yayımlanmış olan ilana göre Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 4. maddesinin B fıkrasına göre sözleşmeli personel alımı yapılacak. Alımlar Ön Lisans ve Lisans mezunu alım yapılacak.

Gaziantep Üniversitesi 54 Personel Alımı ( KPSS İle ):

Üniversiteye KPSS İle Lise mezunu: 4 Teknisyen, 36 Destek Personeli, Ön Lisans Mezunu: 6 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 4 Büro Personeli alınacak. Lisans Mezunu: 4 Büro Personeli alımı yapılacak.

Batman Üniversitesi 1 Memur Alımı ( KPSS Şartı Yok ):

İç Denetçi eksikliğini karşılamak üzere 1 kişilik kadro ile iç denetçi alınacak.

Samsun Üniversitesi 60 Personel Alımı ( KPSS Şartı Yok ):

Üniversiteye 4/B kapsamında Lise Mezunu: 7 Teknisyen, 13 Destek Personeli (Temizlik Görevlisi), Ön Lisans Mezunu: 4 Teknisyen, 7 Büro Personeli, 1 Destek Personeli (Aşçı), 2 Destek Personeli (Garson), 21 Koruma ve Güvenlik, Lisans Mezunu: 5 Büro Personel, 1 Destek Personeli (Şoför) alımı yapılacak.

Konya Teknik Üniversitesi ( KPSS İle ):

Konya Teknik Üniversitesi personel alımı için ilan yayımlandı. Farklı kadrolarda olmak üzere 17 kişilik boş kadro ile personel alımı yapacak. Alımlar 7 Koruma ve Güvenlik Görevlisi ve 10 Destek Personeli kadrolarında yapılacak.

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi ( KPSS Sİz ):

Üniversiteye 40 kişilik kadro ile 20 Güvenlik Görevlisi ve 20 Temizlik Personeli alımı yapılacak. Alımlar İŞKUR aracılığı ile yapılacaktır.

Namık Kemal Üniversitesi 24 Personel Alımı ( KPSS İle ):

Üniversite bünyesine 20 Hemşire Alımı ve 4 Laborant alımı yapılacak.

Türk Alman Üniversitesi 16 Personel Alımı ( KPSS İle ):

Türk-Alman Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 16 kişilik kadro ile Büro Personeli Alımı, Kütüphaneci Alımı ve diğer farklı alanlarda personel alımı yapılacak

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Memur Personel Alımı İlanları:

İzmir İZENERJİ 124 Personel Alımı( KPSS Şartı Yok):

20 farklı meslekten personel alımı yapılacak. Alımlar, 5 Ambar Personeli, 5 Bilgisayar Teknolojileri ve Programlama Teknikeri, 8 Çağrı Operatörü, 3 Enerji Sistemleri Mühendisi, 5 Rehberlik ve Psikolojik Danışman, 5 Odacı, 10 Süpürge İşçisi, 5 Şoför, 10 Temizlik Personeli,5 İşçi, 5 Evrak Dağırım Personeli, 5 Restoratör, 5 Müzisyen, 5 Grafiker, 5 Eğitmen ( Çocuk Gelişimi ), 5 Dağırım Personeli ( Gıda ), 5 Çocuk Gelişimcisi, 20 Büro Personeli, 5 Aşçı, 3 Elektrik Elektronik Mühendisi pozisyonlarında alım yapılacak.

TCDD 25 Memur Alımı ( KPSS Şartı Yok ):

Devlet Demir yolları bünyesine 25 kişilik kadro ile Demiryolu Trafik Kontrolörü sanat kolunda işe alınacak adaylar İSTANBUL il sınırlarında bulunan işyerlerinde çalışacaktır. Alımlar İŞKUR ile yapılmaktadır.

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı ( KPSS İle ):

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Sözlü Giriş sınavı ile Genel İdare Hizmetleri sınıfında 7 nci derece kadrolara atanmak üzere belirtilen Öğretim bölümleri ve Öğrenim bölümü karşısında belirtilen kontenjan adedi kadar Savunma Sanayii Uzman Yardımcısı alımı yapılacak.

Merkez Bankası ( 52 Personel Alımı ) ( KPSS li KPSS siz ):

Bankaya 52 kişilik kadrı ile KPSS siz 27 Teknisyen ve 25 50 KPSS İle Mühendis alınacak. Alımlar Ankara, İstanbul, Gaziantep illerinde yapılacaktır.

Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu 30 Personel Alımı ( KPSS İle ):

TENMAK bünyesine 30 kişilik boş kadro ile Ar-Ge Personeli Alımı, Mühendis Alımı, Avukat Alımı ve Eczacı Alımı yapılacak.

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri 17 Personel Alımı ( KPSS İle ):

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri ( GAİB ) resmi internet adresi üzerinde yayımladığı ilan ile 17 kişilik boş kadro ile Kamu Personeli Alımı ve Memur Alımı yapılacak.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu ( TMSF ) 7 Memur Alımı ( KPSS İle):

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu İstanbul Merkez Teşkilatında görevlendirmek üzere Memur Alımı yapacağını bildirdi. Memur Alımları 2020 veya 2021 KPSS Puanı ile ve atama yapılacak.

Diyanet İşleri Başkanlığı 7800 Personel Alımı ( 50 KPSS İle ):

Diyanet İşleri Başkanlığından gelen duyuru ile bünyesindeki ekskliği karşılamak üzere farklı kadrolarda perosnel alımı yapılacak. Bu kapsamda alımlar, 1500 Kur’an Kursu Öğreticisi, 5600 İmam-Hatip, 700 Müezzin Kayyım Olmak üzere 7800 kişilik kadro ile personel alımı yapılacak.

Diyanet İşleri Başkanlığı 16 Memur Alımı ( KPSS siz ):

DİB 5 Müfettiş yardımcısı Alımı ( KPSS İle )

Türkiye İnsan Hakları Ve Eşitlik Kurumu ( TİHEK ) 10 Kamu Personeli Alacak

Editör: TE Bilisim