Türkiye İş Kurumu üzerinden kamu kurumlarına memur alım ilanları güncellendi. Buna göre hangi kurumlara memur alımı yapılacak belli oldu! 

Devlet Personel Başkanlığı internet sitesi üzerinden açıklanan ve İŞKUR üzerinden başvuruları yapılan alımlardan bir çok belediye, öğretmenevi ve kurumlara personel alımları yapılacak. Buna göre hangi kurumlara memur alımları yapılacak. Aktarıyoruz.

İŞKUR ÜZERİNDEN ALIM YAPILACAK KURUMLAR;

Erdek belediye başkanlığı merkez ( temizlik ) İzmit öğretmenevi ve aso müdürlüğü Bozkır belediye başkanlığı, Tirebolu belediye başkanlığı,Trakya tarımsal araştırma ens.müdürlüğü Msb personel daire başkanlığı Msb personel daire başkanlığı, Gündoğmuş belediye başkanlığı İzmit öğretmenevi ve aso müdürlüğü Menemen belediye başkanlığı Eskil öğretmenevi müdürlüğü Kazancı belediye başkanlığı İdil öğretmenevi Silifke öğretmenevi ve akşam sanat okulu müdürlüğü Belediye başkanlığı (hilvan) Belediye başkanlığı (hilvan) Devlet su işleri genel müdürlüğü(kamu) Kepez belediye başkanlığı Kayacık sulama birliği başkanlığına alımalr devam ediyor.

Yukarıda belirtilen kurumlara işkur üzerinden farklı kadrolarda alım yapılacak. İŞKUR ilanlarına erişmek için başvuru ilanları aşağıda tabloda belirtildi. Buna göre İŞKUR iş arama sayfasından ilgili ilan no ile arama yapılabilecek. 

Editör: TE Bilisim