2020’nin Mart ayında da kamu kurumlarına personel alımları devam ediyor. Bu kapsamda bugün yayınlanan bir ilan ile Karabük İl Özel İdaresine 28 ilkokul mezunu işçi alımı yapılacağı ifade edildi. İlgili ilana göre adayların sağlaması gereken birtakım şartlar bulunmakta olup ilgili ilana ilişkin detaylar ise haberimizin devamında yer almaktadır.

Başvuru Şartları Neler?

Karabük İl Özel İdaresi tarafından yapılacak olan alımda 8 adet asfalt işçisi, 12 adet katı atık toplama işçisi, 4 adet çöp kamyonu sürücüsü, 1 adet engelli temizlik işçisi, 3 adet kamyon sürücüsü alımı yapılacaktır.

Asfalt işçisi için adayların her şartta çalışabilecek “Ağır ve Tehlikeli İşlerde Çalışabilir” sağlık raporu, askerlik ile ilgisi bulunmamak, en az 5 yıllık ilkokul mezunu olmak, güvenlik soruşturması temiz çıkmak, ilgili ilde çalışmayı kabul etmek, daha önce aynı alanda çalışmış olmak, erkek olmak şartları aranmaktadır.

Katı atık toplayıcısı için ise her şartta çalışabileceğine ilişkin sağlık raporu, 18 yaşından büyük olmak, askerlik ile ilgisi olmamak, en az ilkokul mezunu olmak, daha önce kazma ve benzeri işlerde deneyimi bulunmak, ilgili ilçelerde çalışmayı kabul etmek şartları aranmaktadır.

Çöp kamyonu sürücüsü için diğer alımlarda da istenen genel şartların yanı sıra ilkokul mezunu olmak, ilgili operatörlüğe dair MEB belgesi bulunmak, erkek olmak, D, C, CE sınıfı sürücü belgesi olmak şartları aranmaktadır.

Kamyon sürücüsü için adayların genel şartları ve SRC4 belgesine sahip olmak, psikoteknik belgesi bulunmak, D, C veya CE sürücü belgesine sahip olmak şartları aranmaktadır.

Başvuru Şekli

İlgili alımlarda başvuru yapmak isteyen adayların şahsen başvuru yapmaları gerekmekte olup adaylar sadece bir iş pozisyonuna başvurmaları gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim