Haziran ayı içerisinde kamu kurumları tarafından yayınlanan personel alımı ilanları için başvuru işlemleri devam ediyor. Devlet personel başkanlığı ve Türkiye İş Kurumu resmi sitesi üzerinden gelen personel alımı ilanları doğrultusunda birçok farklı kamu kurumu işçi ve personel alımı yapacağını açıkladı. Haziran ayı içerisinde işçi ve personel alımı yapacak kurumlar hangileri?

HAZİRAN PERSONEL ALIMI YAPAN KURUMLAR HANGİLERİ?

Haziran'da işçi ve personel alımı yapacak kurumlardan bazıları ise; tarım ve orman bakanlığı, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, TÜBİTAK, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Çukurova üniversitesi, Kocaeli üniversitesi, Amasya üniversitesi, Sağlık bilimleri üniversitesi, Marmara üniversitesi, Uluslararası tarımsal araştırma ve eğitim merkezi müdürlüğü, Hatipli Belediye Başkanlığı, Malatya ili emniyet müdürlüğü polisevi şube müdürlüğü, 43. bakım merkezi komutanlığı, eti maden işletme genel müdürlüğü bandırma bor ve asit fabrikası müdürlüğü, Didim belediye başkanlığı, Atabağı belediye başkanlığı ve Hoyran sulama birliği gibi kurumlar işçi ve personel alımı yapacaktır.

ALINACAK KADROLAR NEDİR?

Beden işçisi, iş makineleri operatörü, aşçı, aşçı yardımcısı, kalorifer ateşçisi katı ve sıvı yakıt, diğer tahmil ve tahliye ve ilgili yük taşıma işçileri, eski hükümlü temizlik görevlisi, akademik personel, sosyal denetmen yardımcısı kadroları için alımlar yapılacaktır.

HAZİRAN AYI PERSONEL ALIMI İLANLARINA NASIL ULAŞILIR?

Haziran ayı içerisinde personel alımı yapan kurumların ilanlarına resmi devlet personel başkanlığı sitesi olan http://kamuilan.dpb.gov.tr/ adresi üzerinden ve diğer kamu ilanlarına ise https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx İŞKUR'un sitesinden ulaşabilirsiniz. Adaylar İŞKUR üzerinden verilen kamu ilanlarına ulaşmak için "iş yeri türü" kısmını "kamu" olarak seçmeli ve "ara" butonuna basmalıdır.

HAZİRAN AYI MEMUR PERSONEL ALIMI İLANLARINA BURADAN ULAŞINIZ

Editör: TE Bilisim