Gençlik ve Spor Bakanlığı kamu Personeli alımı hakkında duyuru yayımladı. Yayımlanmış olan duyuruya göre 27 mart 2021 tarihinde yapılan Gençlik ve Spor Uzman Yardımcılığı Yarışma Sınavı sonuçları açıklandı.

SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI!

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ile Gençlik ve Spor Uzmanlığı Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde açılan ve 27 Mart 2021 tarihinde Ankara Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Sınav Yönetim Merkezi tarafından gerçekleştirilen Gençlik ve Spor Uzman Yardımcılığı Yarışma Sınavı yazılı aşamasına ilişkin sonuçlaraday.ankara.edu.tradresinde yayımlanmıştır.

SONUÇLARA BURAYA TIKLAYARAK ULAŞABİLİRSİNİZ.

2021 YILI 8 BİN 121 PERSONEL ALIMI NE ZAMAN?

Gençlik ve Spor Bakanı tarafından yapılan açıklamaya göre 2021 yılı içerisinde 8 bin 121 kişilik boş kadro ile işçi ve Sözlşemeli personel alımı yapılacak. Bu kapsamda ilan ne zaman yayımlanacağı hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı. Kadro bilgileri ve şartlar hakkında bilgi için aşağıda haberin sonundaki içerikleri inceleyebilirsiniz.

İLANDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

SNAV SONUÇLARINA İTİRAZ İŞLEMLERİ:

Yazılı sınav sonuçlarına itirazda bulunmak isteyen adaylar 17 – 24 Mayıs 2021 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde T.C. Ziraat Bankası ANKUZEF (ASYM) ait ;IBAN: TR560001000799699103995014 numaralı hesaba 25 TL (yirmibeşTL) itiraz ücreti yatırarak alınan banka dekontu ve itiraz konusunun ve iletişim adreslerinin açıkça yazılı olduğu dilekçe ile Bakanlığımız Personel Genel Müdürlüğü Eğitim ve Sınavlar Daire Başkanlığına şahsen veya posta yolu ile müracaat etmeleri gerekmektedir.

Belirtilen süreler içinde ıslak imzalı ve yazılı olarak Bakanlığımız Personel Genel Müdürlüğü Eğitim ve Sınavlar Daire Başkanlığına ulaştırılmayan, itiraz dilekçesinde T.C. kimlik numarası, adı, soyadı, imza, adres bilgileri ve itiraz ücretini yatırdığına dair banka dekontu bulunmayan itiraz dilekçeleri dikkate alınmayacaktır. E-posta veya faks ile yapılacak itirazlar kabul edilmeyecektir.

Yazılı sınav sonuçlarına ilişkin itiraz işlemlerinin tamamlanmasına müteakip sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylarla ilgili duyuru daha sonra ilan edilecektir.

Editör: TE Bilisim