Göç İdaresi Genel Müdürlüğü adayların uzun süredir beklediği duyuruyu yayımladı. Beklenen Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımları başvuru sonuçlarını ve sözlü sınava katılacak adayların listesini açıklandı. Bu kapsamda Göç İdaresi Genel Müdürlüğü sözlü sınav ile Lise mezunu 611, Ön Lisans 302 ve Lisans mezunu 302 koruma ve güvenlik görevlisi alımacak.

BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI!

(4/B) Sözleşmeli Personel Alımına İlişkin Giriş (Sözlü) Sınavının (Koruma ve Güvenlik Görevlisi) Pozisyonuna Katılacakların Sözlü Sınav Tarihleri Açıklanmıştır.Aşağıdaki bağlantılardan sınav komisyonları ilanına ulaşabilirsiniz.

SÖZLÜ SINAVIN YAPILACAĞI YER:

Giriş (Sözlü) Sınavına katılacak adayların belirtilen tarih ve saatte geçerli bir kimlik belgesi ile Genel Müdürlüğün; Çamlıca Mahallesi 122. Cad. No:4 06370 Yenimahalle/ANKARA adresinde hazır bulunmaları gerekmektedir.

AÇIKLAMA: Sözlü sınavdan önce adayların (4/B) Sözleşmeli Personel Alımına İlişkin Giriş (Sözlü) Sınavı Duyurusunun Özel Şartlar Bölümünün 4 üncü maddesinde Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonu için istenilen boy ve kilo şartı aynı gün ve aynı adreste kontrol edilecektir. Boy ve kilo şartını taşımayan adaylar sözlü sınava katılamayacaklardır.

GİRİŞ (SÖZLÜ) SINAV KONULARI

Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonu için Anayasa, İdare Hukuku, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu, 4 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin Göç İdaresi Genel Müdürlüğü ile ilgili bölüm maddeleri (On üçüncü bölümün tüm maddeleri), Genel Yetenek, Genel Kültür ve mesleki konulardan oluşur.

1-KOMİSYON-_AĞRI-ERZURUM-BURSA_ indir

2-KOMİSYON-_ANKARA-IĞDIR_ indir

3-KOMİSYON-_İSTANBUL-ÇANAKKALE_ indir

4-KOMİSYON-_MALATYA-KOCAELİ_indir

5-KOMİSYON-_BALIKESİR-AYDIN-NİĞDE_indir

6-KOMİSYON-_ÇANKIRI-ANTALYA-KÜTAHYA_indir

Editör: TE Bilisim