Gelir İdaresi Başkanlığı bünyesine 2021 yılı için 337 Güvenlik Görevlisi alımı yapacağını bildirmişti. Başvurularını 01 Şubat 2021 tarihi ile 10 Şubat 2021 tarihleri arasında yapmış olan adaylar 01-11 Mart 2012 arihleri arasında Giriş sınavına katılmışlardı. Başvuru sonuçlarını bir haftadır bekleyen adaylar için Gelir İdaresi Başkanlığı GİB Güvenlik Görevlisi alımı hakkında duyuru yayımlayarak sınav sonuçlarını açıkladı.

73 ŞEHİR İÇİN SONUÇLAR AÇIKLANDI

Bilindiği üzere Gelir İdaresi Başkanlığı Sözleşmeli Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı için alımlar 73 fakrlı ilde yapılacaktı. Bu yönde 1-11 Mart 2021 tarihleri arasında Giriş sözlü sınava katılan adaylar ,için 73 İlde Atama listeleri yayımlanmıştır. Söz konusu duyuruda:

Başkanlıkça 01-11 Mart 2021 tarihleri  arasında yapılan Sözleşmeli Koruma ve Güvenlik Görevlisi Giriş Sınavına Gelir İdaresi Başkanlığını alım yapacal iller için tercih edilerek başarı listesini illere göre yayımlamıştır.

SINAVA İTİRAZ İŞLEMLERİ NASIL YAPILACAK?

Sözlü sınav sonuçlarına, duyurunun yapıldığı günü takip eden tarihten itibaren 5 (beş) iş günü içerisinde dilekçe ile itiraz edilebilir. Postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır. İtirazlar, sınav kurulu tarafından incelenecek ve en geç 5 (beş) iş günü içinde karara bağlanarak sonuç ilgiliye bildirilecektir.

ŞEHRE GÖRE BAŞARI LİSTESİ VE SONUÇLAR BURADA

Editör: TE Bilisim